Markera ett meddelande som läst eller oläst

I Google Chat kan du markera konversationer som olästa och återvända till dem senare. Det går även att markera en konversation som läst utan att öppna den.

När du markerar en konversation som oläst visas en prick bredvid den på konversationslistan.

Ändra en konversation till läst eller oläst

1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  1. Klicka på Fler alternativ till höger om konversationen i konversationslistan.
  2. Klicka på Markera som läst eller Markera som oläst .

Tips! Du kan även markera en konversation som läst eller oläst på andra sätt:

• Klicka på konversationsnamnet följt av Markera som läst eller Markera som oläst högst upp i DM eller rum.
  • För enskilda meddelanden i en konversation pekar du på meddelandet följt av klickar på Fler åtgärder följt av Markera som oläst. Då läggs raden Olästa till ovanför meddelandet i konversationen.

Hitta dina olästa konversationer

1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  1. Klicka på Hem till vänster.
  2. Klicka på Oläst uppe till höger.