Opret og tildel opgaver i Google Chat

Som medlem af et rum i Google Chat kan du oprette og administrere gruppeopgaver samt tildele opgaver til andre medlemmer af rummet. Du kan se opgaver i det rum, hvor de er oprettet. Hvis en opgave er tildelt dig, vises den i din personlige huskeliste i Google Huskeliste. Når en bruger opretter eller opdaterer en opgave, vises der en notifikation i rummet.

Tip! Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, og fanen "Huskeliste" ikke er tilgængelig i et rum, skal du kontakte din Google Workspace-administrator for at få aktiveret funktionen.

Opret og tildel en opgave i et rum

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. I navigationsmenuen nederst skal du trykke på Rum og derefter Vælge rummet.
  3. Tryk på fanen Huskeliste øverst på skærmen.
  4. Nederst til højre på siden skal du trykke på Ny opgave .
  5. Angiv en titel på opgaven.
  6. Valgfrit: Hvis du vil tilføje en beskrivelse eller flere oplysninger, skal du trykke på Info og angive de pågældende oplysninger.
  7. Valgfrit: Du kan tilføje en dato og et klokkeslæt ved at trykke på Google Kalender og derefter Vælge en dato og et klokkeslæt og derefter Trykke på Udfør.
    Tip! Hvis du føjer en dato og et klokkeslæt til din opgave, får du notifikationer på de planlagte datoer og klokkeslæt.
  8. Valgfrit: Hvis du vil tildele opgaven til et medlem af rummet, skal du trykke på Person og derefter Trykke på personens navn. Hvis du vil tildele opgaven til en person, der ikke er medlem af rummet, skal du først invitere vedkommende til rummet.
  9. Tryk på Gem.
Vigtigt! Når du sletter en opgave, slettes den for alle medlemmer af rummet og fra modtagerens personlige huskeliste.

Rediger en opgave

1. Vælg rummet i Chat.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Rum og derefter vælg rummet.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på fanen Huskeliste og derefter vælg opgaven.
  4. Tryk på titlen, oplysningerne, datoen og klokkeslættet eller modtageren, og foretag ændringerne.
  5. Tryk på Tilbage .

Tips! Hvis du har en opgave på din personlige huskeliste, kan du gøre følgende:

• Du kan redigere opgavens titel, oplysninger og dato eller klokkeslæt på din personlige huskeliste.
  • Du kan også markere opgaven som fuldført på din personlige huskeliste i stedet for at gøre det i rummet.
  • Når du laver ændringer, opdateres opgaven for alle i rummet, og der vises en notifikation.

Markér en opgave som fuldført

1. Vælg rummet i Chat.
  2. Øverst skal du trykke på fanen Huskeliste og derefter Vælge opgaven.
  3. Tryk på Markér som fuldført øverst til højre.

Tips! Hvis du har en opgave på din personlige huskeliste, kan du gøre følgende:

• Du kan redigere opgavens titel, oplysninger og dato eller klokkeslæt på din personlige huskeliste.
  • Du kan også markere opgaven som fuldført på din personlige huskeliste i stedet for at gøre det i rummet.
  • Når du laver ændringer, opdateres opgaven for alle i rummet, og der vises en notifikation.

Markér en opgave som ikke fuldført

1. Vælg rummet i Chat.
  2. Nederst skal du trykke på Rum og derefter Vælge rummet.
  3. Tryk på fanen Huskeliste øverst på skærmen.
  4. Tryk på Udvid ud for Fuldført for at se opgaverne.
  5. Tryk på Udført ud for opgaven for at ændre status til Ikke udført .

Slet en opgave

Vigtigt! Når du sletter en opgave, slettes den for alle medlemmer af rummet og fra modtagerens personlige huskeliste.

1. Vælg rummet i Chat.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Rum og derefter vælg rummet.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Huskeliste og derefter vælg opgaven.
  4. Tryk på Slet øverst til højre.