Google Cloud Build ‑sovelluksen käyttäminen Google Chatissa

Käyttämällä Chatin Google Cloud Build ‐sovellusta voit saada ilmoituksia Cloud Build ‐projekteistasi.

Ennen kuin aloitat

Laita Cloud Build API päälle kaikissa projekteissa, joissa haluat käyttää Cloud Build ‐sovellusta. Lue lisää Cloud Buildista.

Cloud Build ‑sovelluksen ilmoitusten käyttöönotto

Ilmoitukset on määritettävä jokaisessa tilassa, johon lisäät sovelluksen. Sovellus lähettää ilmoituksia kaikkiin tiloihin, joiden jäsen se on.

1. Avaa Chat.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Avaa sovellukselle suunnattu viesti ja kirjoita settings.
    • Siirry tilaan, johon sovellus on lisätty, ja kirjoita @Cloud Build settings.
    Sovelluksen nykyiset asetukset tulevat näkyviin.
  3. Valitse Edit Settings (muokkaa asetuksia).
  4. Kirjaudu Cloud Build ‑tilillesi.
    Cloud Build ‑sovelluksen määritysikkuna avautuu ja lataa Cloud-projektit, jotka ovat käytettävissäsi.
  5. Lisää Cloud-projektin nimi.
    Näkyviin tulee triggeriluettelo.
  6. Valitse luettelosta Cloud Build ‑triggeri.
  7. Valitse Thread messages by (viestien ketjutusperuste) ‑valikosta No threads (ei viestiketjuja), Project (projekti) tai Trigger (triggeri).
  8. Valitse tilat, joista haluat lähettää Chat-ilmoituksia.
  9. Klikkaa Tallenna.
  10. (Valinnainen) Voit määrittää toisen projektin ja ottaa ilmoituksen käyttöön klikkaamalla Add (lisää).

Sovellusasetusten muokkaaminen

Tilassa vain sovelluksen määrittänyt henkilö voi muuttaa sen asetuksia.

1. Avaa Chat.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Avaa sovellukselle suunnattu viesti ja kirjoita settings.
    • Siirry tilaan, johon sovellus on lisätty, ja kirjoita @Cloud Build settings.
    Sovelluksen nykyiset asetukset tulevat näkyviin.
  3. Valitse Edit Settings (muokkaa asetuksia).
  4. Kirjaudu Cloud Build ‑tilillesi.
    Cloud Build ‑sovelluksen määritysikkuna avautuu.
  5. Klikkaa Edit (muokkaa) ja tee haluamasi muutokset asetuksiin.
  6. Klikkaa Tallenna.

Jos poistat sovelluksen tilasta, myös sen asetukset poistetaan.

Sovelluksen käyttäminen tiloissa

Jos haluat käyttää sovellusta tiloissa, sinun on @mainittava sovellus erikseen jokaisessa sovellukselle tarkoittamassasi viestissä (myös vastatessasi sovelluksen viesteihin). @Maininta vahvistaa, että lähetät viestin sovellukselle etkä muille tilan jäsenille.

• Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat komennot, kirjoita @Cloud Build help.
  • Jos haluat nähdä tällä hetkellä määritetyt ilmoitukset, kirjoita @Cloud Build settings.
  • Jos haluat antaa palautetta sovelluksesta, kirjoita @Cloud Build feedback palautteen teksti.

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.