Brug Google Cloud Build-appen til Google Chat

Brug Google Cloud Build-appen i Chat for at få notifikationer om dine Cloud Build-projekter.

Før du begynder

Aktivér Cloud Build API for alle projekter, hvor du vil bruge Cloud Build-appen. Få flere oplysninger om Cloud Build.

Konfigurer Cloud Build-appnotifikationer

Du skal konfigurere notifikationer i alle de rum, hvor du tilføjer appen. Appen sender notifikationer til alle de rum, den er medlem af.

1. Åbn Chat.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Åbn en direkte besked med appen, og skriv settings.
    • Gå til et rum med appen, og skriv @Cloud Build settings.
    De aktuelle indstillinger for appen vises.
  3. Klik på Edit Settings [Rediger indstillinger].
  4. Log ind på din Cloud Build-konto.
    Vinduet til konfiguration af Cloud Build-appen åbnes og indlæser de Cloud-projekter, der er tilgængelige for dig.
  5. Angiv navnet på et Cloud-projekt.
    Der vises en liste over triggers.
  6. Vælg en Cloud Build-trigger på listen.
  7. I menuen Thread messages by [Gruppér beskeder efter] skal du vælge No threads [Ingen tråde], Project [Projekt] eller Trigger.
  8. Vælg de tilstande, hvor du vil sende chatnotifikationer.
  9. Klik på Save [Gem].
  10. (Valgfrit) Klik på Add [Tilføj] for at konfigurere et nyt projekt og en triggernotifikation.

Skift appindstillinger

Det er kun den bruger i rummet, der har konfigureret appen, som kan ændre indstillingerne.

1. Åbn Chat.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Åbn en direkte besked med appen, og skriv settings.
    • Gå til et rum med appen, og skriv @Cloud Build settings.
    De aktuelle indstillinger for appen vises.
  3. Klik på Edit Settings [Rediger indstillinger].
  4. Log ind på din Cloud Build-konto.
    Vinduet til konfiguration af Cloud Build-appen åbnes.
  5. Klik på Edit [Rediger] , og skift indstillinger efter behov.
  6. Klik på Save [Gem].

Hvis du fjerner appen fra et rum, slettes appindstillingerne.

Brug af appen i rum

Hvis du vil bruge appen i rum, skal du udtrykkeligt @omtale botten i hver besked til appen (også i svar på beskeder fra appen). Med @omtale bekræfter du, at beskeden er til appen og ikke til andre i rummet.

• Hvis du vil se en liste over alle tilgængelige kommandoer, skal du skrive @Cloud Build help.
  • Hvis du vil se de aktuelt konfigurerede notifikationer, skal du skrive @Cloud Build settings.
  • Hvis du vil sende feedback om appen, skal du skrive @Cloud Build feedback din feedbacktekst.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.