Utilitzar l'aplicació Google Cloud Build per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Google Cloud Build a Chat per rebre notificacions sobre els teus projectes de Cloud Build.

Abans de començar

Activa l'API de Cloud Build per a qualsevol projecte en què vulguis utilitzar l'aplicació Cloud Build. Obtén més informació sobre Cloud Build.

Configurar les notificacions de l'aplicació Cloud Build

Has de configurar les notificacions en tots els espais on afegeixis l'aplicació. L'aplicació envia notificacions a tots els espais a què pertany.

1. Obre Chat.
  2. Tria una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació i escriu settings (configuració).
    • Ves a un espai amb l'aplicació i escriu @Cloud Build settings.
    Es mostrarà la configuració actual de l'aplicació.
  3. Fes clic a Edit Settings (Edita la configuració).
  4. Inicia la sessió al teu compte de Cloud Build.
    S'obrirà la finestra de configuració de l'aplicació Cloud Build i es carregaran els projectes de Cloud que tens disponibles.
  5. Escriu el nom d'un projecte de Cloud.
    Es mostrarà una llista d'activadors.
  6. Selecciona un activador de Cloud Build de la llista.
  7. Al menú Thread messages by (Ordena els missatges per), selecciona No threads (Sense ordenar), Project (Projecte) o Trigger (Activador).
  8. Selecciona els estats sobre els quals vols enviar notificacions de Chat.
  9. Fes clic a Save (Desa).
  10. (Opcional) Per configurar un altre projecte i activar les notificacions, fes clic a Add (Afegeix).

Canviar la configuració de l'aplicació

Als espais, només la persona que ha configurat l'aplicació pot canviar-ne la configuració.

1. Obre Chat.
  2. Tria una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació i escriu settings (configuració).
    • Ves a un espai amb l'aplicació i escriu @Cloud Build settings.
    Es mostrarà la configuració actual de l'aplicació.
  3. Fes clic a Edit Settings (Edita la configuració).
  4. Inicia la sessió al teu compte de Cloud Build.
    S'obrirà la finestra de configuració de l'aplicació Cloud Build.
  5. Fes clic a Edit (Edita) i canvia la configuració segons convingui.
  6. Fes clic a Save (Desa).

En suprimir l'aplicació d'un espai, se suprimeix la configuració de l'aplicació.

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, has de @mencionar-la explícitament en cada missatge que li enviïs (incloses les respostes als missatges de l'aplicació). La @menció confirma que envies el missatge a l'aplicació i no a altres persones de l'espai.

• Per obtenir una llista de totes les ordres disponibles, introdueix @Cloud Build help.
  • Per trobar les notificacions configurades actualment, introdueix @Cloud Build settings.
  • Per enviar suggeriments sobre l'aplicació, introdueix @Cloud Build feedback text amb els suggeriments.

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.