Google Hangouts er erstattet av Google Chat. Finn ut mer om overgangen fra Google Hangouts til Google Chat.

Finn ut mer om overgangen fra Google Hangouts til Google Chat

Google Hangouts er oppgradert til Google Chat. Det er ikke lenger mulig å bruke Hangouts på mobil eller på nettet.

Du kan bruke Google Chat til å sende meldinger til personer eller grupper

Viktig: Hvis du er Google Workspace-administrator, kan du finne ut hvordan overgangen fra Google Hangouts til Google Chat berører organisasjonen og brukerne dine.

Behold Google Hangouts-dataene med Google Takeout

Hvis du vil beholde en kopi av Hangouts-dataene, bør du eksportere dem via Google Takeout før dataslettingen starter 1. januar 2023 (PST, GMT-7).

Viktig:

• Google Hangouts-data kommer ikke til å være tilgjengelig i Hangouts eller Gmail etter 1. januar 2023 (PST, GMT-7).
  • Vedlegg som er sendt i Hangouts, er tilgjengelige via Google Takeout og Google-albumarkivet.
  • Vedlegg som er mottatt i Hangouts, er bare tilgjengelige som linker til Google-albumarkivet i Google Takeout.
  • Etter 1. januar 2023 (PST, GMT-7) kan du ikke lenger laste ned Hangouts-data via Google Takeout.
  1. Gå til Google Takeout, og logg på med Google-kontoen du brukte i Hangouts.
  2. Velg Hangouts blant de tilgjengelige appene, og velg bort resten.
  3. Klikk på Neste trinn.
  4. Velg hvor ofte du vil laste ned en sikkerhetskopi.

Tips: Siden Hangouts ikke er tilgjengelig lenger, anbefaler vi at du velger å laste ned Hangouts-dataene som engangsnedlasting.

5. Velg den relevante filtypen.
  6. Klikk på Eksportér.
  7. Du ser en melding om at Google oppretter en kopi av filer fra Hangouts. Du får en e-post når uthentingen er fullført. Last ned filen for å beholde Hangouts-dataene.

For å få mer generell informasjon om hvordan Google Takeout fungerer, gå til Slik laster du ned Google-dataene dine.

Slik får du tilgang til dataene dine i Google Chat

For de fleste blir samtaler overført automatisk fra Hangouts til Chat, så det er lett å fortsette der du slapp. Du kan også søke etter overførte meldinger i Chat.

Merkevarekontoer i Hangouts

Hvis du har brukt en merkevarekonto i Google Hangouts, kan du ikke lenger bruke denne kontoen i Google Chat.

Hvis du vil beholde en kopi av Hangouts-dataene, bør du bruke Google Takeout ved å følge veiledningen ovenfor, før dataslettingen starter 1. januar 2023 (PST, GMT-7).

Finn ut mer om tilleggsfunksjonene i Google Chat

Google Chat integreres enkelt i Google Workspace og gir en moderne, funksjonsrik opplevelse som inkluderer følgende:

Flere uttrykksmuligheter:

• Reager på meldinger med emojier der du kan velge hudtoner.
  • Svar med smartsvar.
  • Formater tekst med redigering i rik tekst.
  • Merk bestemte personer med @nevninger.
  • Søk etter og del GIF-er.

Bedre samarbeid:

• Rediger dokumenter, presentasjoner eller regneark med redigering side om side for å gjøre det enklere å samarbeide mens du fortsetter en samtale.
  • Bruk rom til å lage egne steder for samarbeid basert på bestemte emner.
  • Start videomøter eller -samtaler i Chat med Google Meet.

Viktig:

• Google Chat støtter blokkering av personer i alle Google.com-tjenestene.
  • Hvis du tidligere har blokkert noen i Google Hangouts via et tredjepartsprodukt (for eksempel en XMPP-klient), overføres ikke disse innstillingene til Google Chat.
  • Hvis du tidligere har blokkert noen via innstillinger i førstepartsprodukter fra Google, overføres disse innstillingene til Google Chat. Gjennomgå listen over blokkerte personer.