Den eldre versjonen av Hangouts blir erstattet av Google Chat. Finn ut mer om overgangen fra den eldre versjonen av Hangouts til Google Chat.

Finn ut mer om overgangen fra den eldre versjonen av Hangouts til Google Chat

Den eldre versjonen av Hangouts blir erstattet av Google Chat for alle brukere.

Når du bytter fra den eldre versjonen av Hangouts til Google Chat, kan du

• gjøre mer med meldinger
  • reagere på meldinger ved hjelp av emojier
  • spare tid ved å bruke smartsvar

Finn ut mer:

Viktig

Slå på Google Chat via Gmail

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Chat og Meet øverst.
  4. Klikk på Google Chat Lagre endringer.

Tips: Dette gjelder for meldingsloggen i den eldre versjonen av Hangouts:

• Før juni 2020 er den kanskje ikke tilgjengelig i Google Chat.
  • Etter juni 2020 er den tilgjengelig i Google Chat.

Finn ut om du bruker den eldre versjonen av Hangouts eller Google Chat

Den eldre versjonen av Hangouts

• Hvis logoen "" vises, bruker du den eldre versjonen av Hangouts.
  • Hvis du vil bruke den eldre versjonen av Hangouts, kan du gå til hangouts.google.com eller bruke iOS- og Android-appene for den eldre versjonen av Hangouts.

Google Chat

• Hvis logoen "" vises, bruker du Google Chat.
  • Hvis du bruker Gmail på en datamaskin, vises «Chat» i panelet til venstre.
  • På datamaskiner kan du enten
  • bruke Chat- eller Gmail-appen for iOS eller Android på en mobilenhet

Tips:

• Hvis du bruker en Google Workspace-konto via jobben eller skolen, kan det hende at du allerede har Google Chat. Hvis du er usikker på hva du skal bruke, kan du kontakte administratoren din. Hvem er administratoren min?
  • «Hangouts Chat» er det forrige navnet på Google Chat – ikke den eldre versjonen av Hangouts.

Finn ut mer om forskjellene mellom Google Chat og den eldre versjonen av Hangouts

Google Chat og den eldre versjonen av Hangouts har ikke de samme funksjonene. I tabellen nedenfor ser du noen forskjeller.

Funksjon Google Chat Den eldre versjonen av Hangouts
@nevninger

Tilgjengelig

Finn ut mer om varsler.

Ikke tilgjengelig
Chrome-appen

Tilgjengelig

Installer den frittstående Google Chat-appen

Ikke tilgjengelig
Chrome-utvidelse Ikke tilgjengelig

Tilgjengelig

Bruk Hangouts-utvidelsen for Chrome.
Tilpass varsellyder

Tilgjengelig

Tilpass varsler.
Ikke tilgjengelig
Mørk modus

Tilgjengelig

Bruk mørk modus.
Ikke tilgjengelig
Endre eller slett meldinger som er sendt

Tilgjengelig*

Rediger eller slett meldinger.
Ikke tilgjengelig
Emoji-reaksjoner på meldinger Tilgjengelig Ikke tilgjengelig
Formatering

Tilgjengelig

Legg til formatering i Google Chat-meldinger.
Ikke tilgjengelig
Send flere bilder i én melding Ikke tilgjengelig Tilgjengelig
Klistremerker Ikke tilgjengelig Tilgjengelig
Rom med tråder

Tilgjengelig*

Start nye samtaletråder i Google Chat.
Ikke tilgjengelig
Ringing til videosamtaler

Tilgjengelig*

Ringing til videosamtaler er kun tilgjengelig i Gmail-mobilappen. Hvis du vil starte et møte fra en datamaskin, kan du legge inn en Google Meet-brikke i en samtale. Finn ut hvordan du starter videomøter i Google Chat.

Tilgjengelig

Start en videosamtale.

*Tilgangen til disse funksjonene varierer avhengig av hvilken type konto du bruker med Google Chat.

Finn ut hvordan Google Chat og den eldre versjonen av Hangouts fungerer sammen