Google Hangouts on nyt Google Chat. Siirtyminen Google Hangoutsista Google Chatiin.

Siirtyminen Google Hangoutsista Google Chatiin

Google Hangouts on nyt Google Chat. Hangouts ei ole enää käytettävissä mobiililaitteilla eikä verkossa.

Viestin lähettäminen henkilölle tai ryhmälle Google Chatissa:

Tärkeää: Jos olet Google Workspace ‐järjestelmänvalvoja, lue, miten Google Hangoutsin muuttuminen Google Chatiksi vaikuttaa organisaatioon ja käyttäjiin.

Google Hangoutsin datan säilyttäminen Google Takeoutilla

Jos haluat säilyttää Hangoutsin datan, suosittelemme kopioimaan sen Google Takeoutilla ennen 1.1.2023 (PST, GMT-7).

Tärkeää: 1.1.2023 jälkeen (PST, GMT-7) Hangoutsin datan lataaminen Google Takeoutilla ei ole enää mahdollista. Tämän jälkeen Hangoutsin data poistuu.

1. Siirry Google Takeoutiin ja kirjaudu sisään sillä Google-tilillä, jota käytit Hangoutsissa.
  2. Valitse saatavilla olevista sovelluksista Hangouts ja poista muut valinnat.
  3. Valitse Seuraava vaihe.
  4. Valitse, miten usein haluat ladata varmuuskopion.
    Vinkki: Hangouts ei ole enää käytettävissä, joten suosittelemme lataamaan koko Hangoutsin datan kerralla.
  5. Valitse tiedostomuoto.
  6. Valitse Vie.
  7. Viesti ilmoittaa, että Google luo kopion Hangoutsin tiedostoista. Saat sähköpostiviestin, kun prosessi on valmis. Ota Hangoutsin data talteen lataamalla tiedosto.

Jos olet lähettänyt liitteitä Hangoutsissa, voit eksportoida ne tiedostoina Google Takeoutilla 1.1.2023 (PST, GMT-7) asti. 1.1.2023 (PST, GMT-7) jälkeen voit katsoa, ladata ja poistaa lähetettyjä liitteitä Google-albumiarkistossa.

Jos olet saanut liitteitä Hangoutsissa, voit eksportoida niitä albumiarkistolinkkeinä Google Takeoutilla 1.1.2023 (PST, GMT-7) asti. 1.1.2023 (PST, GMT-7) jälkeen albumiarkistolinkit toimivat edelleen, ellei lähettäjä ole poistanut liitteitä Google-albumiarkistosta.

Näin pääset käyttämään dataasi Google Chatissa

Useimpien henkilöiden keskustelut siirtyvät automaattisesti Hangoutsista Chatiin, joten voit helposti jatkaa siitä, mihin jäit. Voit myös hakea viestejä Chatissa.

Bränditilit Hangoutsissa

Jos olet käyttänyt Google Hangoutsia bränditilillä, sitä ei voi enää käyttää Google Chatissa.

Suosittelemme seuraamaan edellä olevia ohjeita ja kopioimaan Hangoutsin datan Google Takeoutilla ennen 1.1.2023 (PST, GMT-7). Tämän jälkeen Hangoutsin data poistuu.

Tutustu Google Chatin lisätoimintoihin

Google Chat on helppo integroida Google Workspaceen. Se tarjoaa modernin ja monipuolisen käyttökokemuksen, joka sisältää seuraavat ominaisuudet.

Enemmän ilmaisukeinoja:

• Reagoi viesteihin emojeilla, joiden ihonväri on valittavissa.
  • Vastaa Smart Reply ‐toiminnolla.
  • Lisää tekstiin rich text ‐muotoiluja.
  • Tagaa ihmisiä @maininnoilla.
  • Hae ja jaa GIF-tiedostoja.

Paremmat yhteiskäyttömahdollisuudet:

• Muokkaa Docs-, Slides- ja Sheets-tiedostoja rinnakkain, mikä helpottaa yhteiskäyttöä keskustelun aikana.
  • Hyödynnä tiloja tiettyihin aiheisiin keskittyvässä yhteistyössä.
  • Aloita videokokous tai puhelu Chatissa Google Meetillä.

Tärkeää:

• Google Chat tukee käyttäjien estämistä kaikissa Google.com-palveluissa.
  • Jos olet aiemmin estänyt käyttäjiä Google Hangoutsissa kolmannen osapuolen tuotteen (kuten XMPP-asiakassovelluksen) kautta, estoasetukset eivät siirry Google Chatiin.
  • Jos olet aiemmin estänyt käyttäjiä Google-tuotteen asetuksilla, estoasetukset siirtyvät Google Chatiin. Katso, ketkä olet estänyt.