Vidarebefordra ett meddelande till Gmail

Du kan vidarebefordra ett meddelande från Google Chat till inkorgen i Gmail. E-postmeddelandet innehåller de fyra sista meddelandena i konversationstråden. Om du senare inaktiverar chatthistoriken finns meddelandena kvar i inkorgen.

Det kan ta upp till två minuter innan e-postmeddelandet visas i inkorgen.

1. Tryck länge på meddelandet och tryck sedan på Vidarebefordra till inkorgen .
  2. Öppna inkorgen i Gmail om du vill visa de vidarebefordrade meddelandena.
Tips! Tryck länge på en konversation för fler alternativ.