Chat-apps die beschikbaar zijn via Google

Deze Chat-apps zijn beschikbaar voor persoonlijke, werk- en schoolaccounts.

Als u Chat gebruikt met een werk- of schoolaccount, moet uw beheerder u misschien toestemming geven om Chat-apps te installeren of te gebruiken. Wie is mijn beheerder?

Klik op de naam van de app voor meer informatie.

App-naam Categorie Beschrijving
Asana Tracking Meldingen krijgen over Asana-projecten.
Bulk Member Manager Google Meerdere lidmaatschappen van ruimtes tegelijk beheren.
Giphy Sociaal en leuk Gif's posten in ruimtes en gesprekken.
GitHub Ontwikkelaar Updates krijgen over GitHub-projecten.
Google Cloud Build Ontwikkelaar Updates krijgen van Google Cloud Build.
Google Drive Google Updates krijgen over activiteit in Drive.
Jenkins Ontwikkelaar Krijg updates over Jenkins-builds of trigger taken.
Jira Ontwikkelaar Updates krijgen van Jira Cloud.
Meet Google Vergaderingen plannen of uw planning bekijken.
PagerDuty Tracking Meldingen krijgen over PagerDuty-incidenten.
Salesforce Tracking Zoek naar informatie in Salesforce.
Workday Human Resources Voer snelle acties in Workday uit.
Zapier Automatisering Updates krijgen over Zap-acties.
Zendesk Support Meldingen krijgen als er problemen optreden in Zendesk.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.