Bruk Giphy-appen for Google Chat

Bruk Giphy-appen i Chat for å legge til GIF-er i chattene dine.

Tips: Du kan også sende GIF-er fra datamaskinen. For å sende en GIF, klikk på Legg til GIF .

Før du begynner

Bruk Giphy-appen i Chat

1. Åpne Chat-appen .
  2. Send en direktemelding til appen, eller gå til et rom der appen er med.
  3. Skriv inn et søkeord, for eksempel «cats» eller «funny»:
    • søkeord – legger inn den første GIF-en som samsvarer med søkeordet, og som har den angitte egnetheten. I rom skriver du inn @Giphy søkeord.
      Hvis du ikke er fornøyd med GIF-en, kan du trykke på den og deretter og deretter på Try again (Prøv igjen) eller Delete (Slett).
    • choose søkeord – legger til en gruppe med 25 GIF-er som samsvarer med søkeordet, og som har den angitte egnetheten. I rom skriver du inn @Giphy choose søkeord. For å bla gjennom GIF-ene trykker du på Next (Neste) eller Back (Tilbake).

Endre innstillingen for egnethet for GIF-er

Appen viser GIF-er med egnetheten G, med mindre du endrer standardinnstillingen. Du kan se og endre den gjeldende aldersgrensen.

1. Åpne Chat-appen .
  2. Send en direktemelding til appen, eller gå til et rom der appen er med.
  3. Skriv inn rating (egnethet). I rom skriver du inn @Giphy rating.
    Appen viser den gjeldende egnetheten.
  4. Skriv inn rating [Y, G, PG, PG-13 eller R]. I rom skriver du inn @Giphy rating [Y, G, PG, PG-13 eller R].
    Eksempel: For å angi at GIF-er skal ha egnetheten G, skriv inn rating G.

Bruk appen i rom

For å bruke appen i rom må du uttrykkelig @nevne appen i hver melding du sender til den (også når du svarer på meldinger fra den). Når du bruker @nevning, sender du meldingen til appen – ikke til andre i rommet.