Giphy-sovelluksen käyttäminen Google Chatissa

Chatin Giphy-sovelluksen avulla voit lisätä GIF-tiedostoja chateihin.

Vinkki: Voit lähettää myös GIFejä tietokoneeltasi. Jos haluat lähettää GIFin, klikkaa Lisää GIF .

Ennen kuin aloitat

Giphy-sovelluksen käyttäminen Chatissa

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Lisää hakulauseke, joka sisältää haluamasi avainsanan, kuten "cats" tai "funny":
    • hakulauseke – Lisää ensimmäisen hakulauseketta vastaavan GIFin, joka on määritetyn ikärajoituksen mukainen. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Giphy hakulauseke.
      Jos et pidä GIFistä, klikkaa sitäja sittenvalitse Try again (yritä uudelleen) tai Delete (poista).
    • choose hakulauseke – Lisää 25 GIFiä, jotka vastaavat hakulauseketta ja ovat määritetyn ikärajoituksen mukaisia. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Giphy choose hakulauseke. Voit siirtyä GIFistä toiseen klikkaamalla Next (seuraava) tai Back (takaisin).

GIFien ikärajoitusten muuttaminen

Sovelluksessa näkyy GIFejä, jotka ovat sallittuja kaikenikäisille (G), ellet muuta oletusasetusta. Voit tarkistaa käytössä olevan ikärajoituksen ja muuttaa sitä.

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita rating. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Giphy rating.
    Sovellus näyttää käytössä olevan ikärajoituksen.
  4. Kirjoita rating [Y,G,PG,PG-13,R]. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Giphy rating [Y,G,PG,PG-13,R].
    Jos esimerkiksi haluat asettaa GIFien ikärajoitukseksi G, kirjoita rating G.

Sovelluksen käyttäminen tiloissa

Jos haluat käyttää sovellusta tiloissa, sinun on @mainittava sovellus erikseen jokaisessa sovellukselle tarkoittamassasi viestissä (myös vastatessasi sovelluksen viesteihin). @Maininta vahvistaa, että lähetät viestin sovellukselle etkä muille tilan jäsenille.