Utilitzar l'aplicació Giphy per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Giphy a Chat per afegir GIF als xats.

Consell: també pots enviar GIF des de l'ordinador. Per enviar un GIF, fes clic a Afegeix GIF .

Abans de començar

Utilitzar l'aplicació Giphy a Chat

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu una consulta de cerca amb una paraula clau, com ara "cats" (gats) o "funny" (divertit):
    • consulta: afegeix el primer GIF que coincideixi amb la consulta i tingui la classificació que hagis definit. Als espais, escriu @Giphy consulta.
      Si no t'agrada el GIF, fes-hi clic and then fes clic a Try again (Torna-ho a provar) o Delete (Suprimeix).
    • choose (tria) consulta: afegeix un grup de 25 GIF que coincideixin amb la consulta i tinguin la classificació que hagis definit. Als espais, escriu @Giphy choose consulta. Per moure't pels GIF, fes clic a Next (Següent) o Back (Enrere).

Canviar la classificació del contingut dels GIF

L'aplicació mostra GIF que estan classificats com a G (per a tots els públics), tret que canviïs l'opció de configuració predeterminada. Pots cercar la classificació actual i canviar-la.

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu rating (classificació). Als espais, escriu @Giphy rating.
    L'aplicació mostrarà la classificació del contingut actual.
  4. Escriu rating [Y, G, PG, PG-13 o R]. Als espais, escriu @Giphy rating [Y, G, PG, PG-13 o R].
    Per exemple, per definir la classificació del contingut dels GIF com a G, escriu rating G.

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, has de @mencionar-la explícitament en cada missatge que li enviïs (incloses les respostes als missatges de l'aplicació). La @menció confirma que envies el missatge a l'aplicació i no a altres persones de l'espai.