Salesforce-app voor Google Chat

Gebruik de Salesforce-app in Chat om te zoeken naar accounts, contacten, leads en mogelijkheden in Salesforce.

Voordat u begint

De Salesforce-app instellen in Chat

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Voer een bericht in, zoals 'help':
    • Voer in een privéchat help in.
    • Voer in een space @Salesforce help in.
  4. Klik op Configure (Instellen).
  5. Log in op uw Salesforce-account.
  6. Klik in het venster Allow access (Toegang toestaan) op Allow (Toestaan) and then sluit de browser.

Zoeken met de Salesforce-app

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Voer show query in, waarbij query een zoekwoord is, zoals 'smit'. Voer in ruimtes @Salesforce show query in.
    De app geeft resultaten weer voor accounts, contacten, leads en mogelijkheden.
  4. Klik op een resultaat and then klik op Open In Salesforce (Openen in Salesforce).
  5. Uitloggen bij Salesforce:
    • Voer in een privéchat logout in.
    • Voer in een space @Salesforce logout in.

De app gebruiken in ruimtes

Als u de app in ruimtes wilt gebruiken, moet u de app expliciet @vermelden in elk bericht aan de app (inclusief in antwoorden op berichten van de app). De @vermelding bevestigt dat u het bericht naar de app en niet naar anderen in de ruimte stuurt.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.