Salesforce-sovellus Google Chatissa

Käyttämällä Salesforce-sovellusta Chatissa voit hakea tilejä, yhteystietoja, liidejä ja mahdollisuuksia Salesforcesta.

Ennen kuin aloitat

Salesforce-sovelluksen määrittäminen Chatissa

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita haluamasi viesti, esimerkiksi "help".
    • Viestissä: Kirjoita help.
    • Tilassa: Kirjoita @Salesforce help.
  4. Klikkaa Configure (Määritä).
  5. Kirjaudu Salesforce-tilillesi.
  6. Klikkaa pääsyoikeuden myöntämisikkunasta Sallija sittensulje selain.

Hakeminen Salesforce-sovelluksella

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita show hakulauseke, missä hakulauseke on haluamasi avainsana, esimerkiksi "Virtanen". Jos kyseessä on tila, kirjoita @Salesforce show hakulauseke.
    Sovellus palauttaa tilejä, yhteystietoja, liidejä ja mahdollisuuksia koskevat tulokset.
  4. Klikkaa tulostaja sittenvalitse Open In Salesforce (avaa Salesforcessa).
  5. Voit kirjautua ulos Salesforcesta seuraavasti:
    • Viestissä: Kirjoita logout.
    • Tilassa: Kirjoita @Salesforce logout.

Sovelluksen käyttäminen tiloissa

Jos haluat käyttää sovellusta tiloissa, sinun on @mainittava sovellus erikseen jokaisessa sovellukselle tarkoittamassasi viestissä (myös vastatessasi sovelluksen viesteihin). @Maininta vahvistaa, että lähetät viestin sovellukselle etkä muille tilan jäsenille.

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.