Salesforce-appen til Google Chat

Brug Salesforce-appen i Chat til at søge efter konti, kontakter, kundeemner og muligheder i Salesforce.

Før du begynder

Konfigurer Salesforce-appen i Chat

1. Åbn Chat.
  2. Åbn en direkte besked med appen, eller gå til et rum med appen.
  3. Skriv en besked, f.eks. "help":
    • I en direkte besked skal du angive help.
    • I et rum skal du angive @Salesforce help.
  4. Klik på Konfigurer.
  5. Log ind på din Salesforce-konto.
  6. I vinduet "Allow Access" [Tillad adgang] skal du klikke på Allow [Tillad] og derefter luk din browser.

Søg ved hjælp af Salesforce-appen

1. Åbn Chat.
  2. Åbn en direkte besked med appen, eller gå til et rum med appen.
  3. Skriv show forespørgsel (forespørgsel er dit søgeord, f.eks. "smith"). I rum skal du skrive @Salesforce show forespørgsel.
    Appen henter resultater for konti, kontakter, kundeemner og muligheder.
  4. Klik på et resultat og derefter klik på Open In Salesforce [Åbn i Salesforce].
  5. Sådan logger du ud af Salesforce:
    • I en direkte besked skal du angive logout
    • Angiv @Salesforce logout i et rum.

Brug af appen i rum

Hvis du vil bruge appen i rum, skal du udtrykkeligt @omtale botten i hver besked til appen (også i svar på beskeder fra appen). Med @omtale bekræfter du, at beskeden er til appen og ikke til andre i rummet.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.