Aplicació Salesforce per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Salesforce a Chat per cercar comptes, contactes, clients potencials i oportunitats a Salesforce.

Abans de començar

Configurar l'aplicació Salesforce a Chat

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu un missatge, com ara "help" (ajuda):
    • En un missatge directe, escriu help.
    • En un espai, escriu @Salesforce help.
  4. Fes clic a Configure (Configura).
  5. Inicia la sessió al teu compte de Salesforce.
  6. A la finestra "Allow Access" (Permet l'accés), fes clic a Allow (Permet) and then tanca el navegador.

Fer cerques amb l'aplicació Salesforce

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu show (mostra) consulta. Substitueix consulta per una paraula clau, com ara "pujol". Als espais, escriu @Salesforce show consulta.
    L'aplicació torna resultats de comptes, contactes, clients potencials i oportunitats.
  4. Fes clic en un resultat and then fes clic a Open In Salesforce (Obre a Salesforce).
  5. Per tancar la sessió de Salesforce:
    • En un missatge directe, escriu logout (tanca la sessió).
    • En un espai, escriu @Salesforce logout.

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, has de @mencionar-la explícitament en cada missatge que li enviïs (incloses les respostes als missatges de l'aplicació). La @menció confirma que envies el missatge a l'aplicació i no a altres persones de l'espai.

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.