Använda Zendesk-appen för Google Chat

Använd Zendesk-appen i Chat för att få aviseringar när det uppstår problem i Zendesk.

Innan du börjar

Konfigurera Zendesk-appen i Chat

Du måste konfigurera aviseringar i varje rum där du lägger till appen. Appen skickar aviseringar till alla rum där den är medlem.

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Klicka på Logga in på ditt Zendesk-konto för att öppna konfigurationsfönstret.
  4. Ange din Zendesk-underdomän följt av och klicka på Nästa.
  5. Ange ditt användarnamn och lösenord för Zendeskföljt avklicka på Logga in.
  6. Under Välj grupp klickar du på nedåtpilen  och sedan på Zendesk-gruppen som du vill få aviseringar om.
  7. Under Prioritet större än eller lika med klickar du på nedåtpilen  och sedan på den prioritetsnivå som du vill ha aviseringar för.
  8. Under Placera meddelanden i diskussion efter klickar du på nedåtpilen  och väljer ett diskussionsalternativ.
  9. Markera rutorna bredvid de objekt som du vill få aviseringar om i Chat.
  10. Klicka på Spara.
  11. (Valfritt) Lägg till ett annat projekt genom att klicka på Lägg till.

Ändra appinställningar

Det går att öppna Zendesk-appens inställningar i ett direktmeddelande med appen eller i ett rum där appen har lagts till. I rum får endast personen som har lagt till appen ändra inställningarna. Om du tar bort en app från ett rum raderas appens inställningar.

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Välj ett alternativ om du vill se inställningarna för appen:
    • Skriv inställningar i ett direktmeddelande med Zendesk-appen.
    • Skriv @Zendesk-inställningar i ett rum.
  4. Klicka på Redigera inställningar.
  5. Klicka på Redigera  och ändra inställningarna efter behov.
  6. Klicka på Spara.

Använda appen i rum

Om du vill använda appen i rum måste du uttryckligen @omnämna appen i varje meddelande till appen (inklusive i svar på meddelanden från appen). @omnämnandet bekräftar att du skickar meddelandet till appen och inte till andra i rummet.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.