De Zendesk-app gebruiken voor Google Chat

Gebruik de Zendesk-app in Chat om een melding te krijgen als er een probleem optreedt in Zendesk.

Voordat u begint

De Zendesk-app instellen in Chat

U moet meldingen instellen in elke ruimte waaraan u de app toevoegt. De app stuurt meldingen naar alle ruimtes waarvan deze lid is.

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Klik op Sign in to your Zendesk account (Inloggen op uw Zendesk-account) om het configuratievenster te openen.
  4. Voer uw Zendesk-subdomein in and then klik op Next (Volgende).
  5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Zendesk in and then klik op Sign in (Inloggen).
  6. Klik onder Choose Group (Groep kiezen) op de pijl-omlaag  en klik op de Zendesk-groep waarvoor u meldingen wilt krijgen.
  7. Klik bij Priority greater than or equal to (Prioriteit groter dan of gelijk aan) op de pijl-omlaag  en klik op het prioriteitsniveau waarvoor u meldingen wilt krijgen.
  8. Klik onder Thread messages by (Berichten groeperen op) op de pijl-omlaag  en kies een groeperingsoptie.
  9. Vink de vakjes aan naast de items waarover u meldingen wilt krijgen in Chat.
  10. Klik op Save (Opslaan).
  11. (Optioneel) Als u nog een project wilt toevoegen, klikt u op Add (Toevoegen).

App-instellingen wijzigen

U kunt de instellingen van de Zendesk-app openen in een privéchat met de app of in een ruimte waaraan de app is toegevoegd. In ruimtes kan alleen degene die de app heeft toegevoegd de instellingen wijzigen. Als u een app verwijdert uit een ruimte, worden de app-instellingen verwijderd.

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Kies een optie om de instellingen voor de app te vinden:
    • Voer in een privéchat met de Zendesk-app settings in.
    • Voer in een ruimte @Zendesk settings in.
  4. Klik op Edit Settings.(Instellingen bewerken).
  5. Klik op Edit (Bewerken)  en wijzig de gewenste instellingen.
  6. Klik op Save (Opslaan).

De app gebruiken in ruimtes

Als u de app in ruimtes wilt gebruiken, moet u de app expliciet @vermelden in elk bericht aan de app (inclusief in antwoorden op berichten van de app). De @vermelding bevestigt dat u het bericht naar de app en niet naar anderen in de ruimte stuurt.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.