Brug Zendesk-appen til Google Chat

Brug Zendesk-appen i Chat for at få notifikationer, når der er problemer i Zendesk.

Før du begynder

Konfigurer Zendesk-appen i Chat

Du skal konfigurere notifikationer i alle de rum, hvor du tilføjer appen. Appen sender notifikationer til alle de rum, den er medlem af.

1. Åbn Chat.
  2. Åbn en direkte besked med appen, eller gå til et rum med appen.
  3. Klik på Sign in to your Zendesk account [Log ind på din Zendesk-konto] for at åbne konfigurationsvinduet.
  4. Angiv dit Zendesk-underdomæneog derefterklik på Næste.
  5. Indtast dit brugernavn og din adgangskode til Zendeskog derefterklik på Log ind.
  6. Klik på den nedadvendte pil under Vælg gruppe, og tryk derefter på den Zendesk-gruppe, du vil have notifikationer om.
  7. Klik på den nedadvendte pil under Prioritet, der er større end eller lig med, og tryk derefter på det prioritetsniveau, du vil have notifikationer om.
  8. Klik på den nedadvendte pil under Gruppér beskeder efter, og vælg en grupperingsmulighed.
  9. Markér afkrydsningsfelterne ud for de elementer, du vil have notifikationer om i Chat.
  10. Klik på Save [Gem].
  11. (Valgfrit) Klik på Add [Tilføj] for at tilføje et andet projekt.

Skift appindstillinger

Du kan få adgang til indstillinger for Zendesk-appen i en direkte besked med appen eller i et rum, hvor appen er tilføjet. Det er kun den bruger i rummet, der har tilføjet appen, som kan ændre indstillingerne. Hvis du fjerner en app fra et rum, slettes appens indstillinger.

1. Åbn Chat.
  2. Åbn en direkte besked med appen, eller gå til et rum med appen.
  3. Vælg en mulighed for at se indstillingerne for appen:
    • Skriv settings i en direkte besked med Zendesk-appen.
    • I et rum skal du skrive @Zendesk settings.
  4. Klik på Edit Settings [Rediger indstillinger].
  5. Klik på Rediger , og skift indstillinger efter behov.
  6. Klik på Save [Gem].

Brug af appen i rum

Hvis du vil bruge appen i rum, skal du udtrykkeligt @omtale botten i hver besked til appen (også i svar på beskeder fra appen). Med @omtale bekræfter du, at beskeden er til appen og ikke til andre i rummet.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.