Utilitzar l'aplicació Zendesk per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Zendesk a Chat per rebre notificacions quan es produeixin problemes a Zendesk.

Abans de començar

Configurar l'aplicació Zendesk a Chat

Has de configurar les notificacions en tots els espais on afegeixis l'aplicació. L'aplicació envia notificacions a tots els espais a què pertany.

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Fes clic a Sign in to your Zendesk account (Inicia la sessió al teu compte de Zendesk) per obrir la finestra de configuració.
  4. Introdueix el subdomini Zendesk and thenfes clic a Next (Següent).
  5. Introdueix el nom d'usuari i la contrasenya de Zendesk and thenfes clic a Sign in (Inicia la sessió).
  6. A Choose Group (Tria un grup), fes clic a la fletxa avall i, a continuació, al grup Zendesk sobre el qual vols rebre notificacions.
  7. A Priority greater than or equal to (Prioritat superior o igual a), fes clic a la fletxa avall  i, a continuació, al nivell de prioritat sobre el qual vols rebre notificacions.
  8. A Thread messages by (Ordena els missatges per) fes clic a la fletxa avall  i tria una opció per ordenar els missatges.
  9. Marca les caselles que hi ha al costat dels elements dels quals vulguis rebre notificacions a Chat.
  10. Fes clic a Save (Desa).
  11. (Opcional) Per afegir un altre projecte, fes clic a Add (Afegeix).

Canviar la configuració de l'aplicació

Pots accedir a la configuració de l'aplicació Zendesk en un missatge directe amb l'aplicació o en un espai que tingui l'aplicació afegida. Als espais, només la persona que ha afegit l'aplicació pot canviar-ne la configuració. En suprimir una aplicació d'un espai, se suprimeix la configuració de l'aplicació.

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Tria una opció per cercar la configuració de l'aplicació:
    • En un missatge directe amb l'aplicació Zendesk, introdueix settings (configuració).
    • En un espai, escriu @Zendesk settings.
  4. Fes clic a Edit Settings (Edita la configuració).
  5. Fes clic a Edit (Edita)  i canvia la configuració segons convingui.
  6. Fes clic a Save (Desa).

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, has de @mencionar-la explícitament en cada missatge que li enviïs (incloses les respostes als missatges de l'aplicació). La @menció confirma que envies el missatge a l'aplicació i no a altres persones de l'espai.

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.