Asana-appen för Google Chat

Använd Asana-appen i Chat för att få aviseringar om uppdateringar i Asana-uppgifter.

Innan du börjar

Konfigurera Asana-appen i Chat

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Klicka på Logga in på Asanaföljt av logga in på ditt Asana-konto.
    Konfigurationsfönstret öppnas.
  4. Under Välj arbetsyta klickar du på nedåtpilen och väljer Asana-arbetsytan som ska användas.
  5. Under Välj projekt klickar du på nedåtpilen och väljer Asana-projektet som du vill få aviseringar för.
  6. Under Placera meddelanden i diskussion efter väljer du:
    • Inga diskussioner
    • Diskussioner efter projekt
    • Diskussioner efter uppgift
  7. Markera kryssrutorna för objekten som du vill få aviseringar om i Chat.
  8. Klicka på Spara.
  9. (Valfritt) Lägg till ett annat projekt genom att klicka på Lägg till.
Du måste konfigurera aviseringar i varje rum där du lägger till appen. Appen skickar aviseringar till alla rum där den är medlem.

Ändra appinställningar

I rum får endast personen som har lagt till appen ändra inställningarna.

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Öppna inställningarna. Skriv @Asana-inställningar i rum.
    De aktuella inställningarna för appen visas.
  4. Klicka på Redigera inställningar.
    Inställningssidan öppnas.
  5. Klicka på Redigera följt av och ändra inställningarna efter behov.
  6. Klicka på Spara.

Om du tar bort appen från ett rum raderas appinställningarna.

Använda appen i rum

Om du vill använda appen i rum måste du uttryckligen @omnämna appen i varje meddelande till appen (inklusive i svar på meddelanden från appen). @omnämnandet bekräftar att du skickar meddelandet till appen och inte till andra i rummet.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.