Asana-appen for Google Chat

Bruk Asana-appen i Chat for å få varsler om oppdateringer av Asana-oppgaver.

Før du begynner

Konfigurer Asana-appen i Chat

1. Åpne Chat.
  2. Send en direktemelding til appen, eller gå til et rom der appen er med.
  3. Klikk på Sign Into Asana (Logg på Asana)og deretterlogg på Asana-kontoen din.
    Konfigureringsvinduet åpnes.
  4. Under Choose Workspace (Velg arbeidsområde) klikker du på nedoverpilen og velger Asana-arbeidsområdet du vil bruke.
  5. Under Choose Project (Velg prosjekt) klikker du på nedoverpilen og velger Asana-prosjektet du vil motta varsler for.
  6. Velg et alternativ under Thread messages by (Ordne meldinger i tråder etter):
    • No threads (Ingen tråder)
    • Threaded by project (Ordnet i tråder etter prosjekt)
    • Threaded by task (Ordnet i tråder etter oppgave)
  7. Merk av i boksene for elementene du vil motta varsler om i Chat.
  8. Klikk på Save (Lagre).
  9. (Valgfritt) For å legge til et annet prosjekt, klikk på Add (Legg til).
Du må konfigurere varsler i hvert rom der du legger til appen. Appen sender varsler til alle rom den er medlem av.

Endre appinnstillinger

I rom er det bare personen som la til appen, som kan endre innstillinger.

1. Åpne Chat.
  2. Send en direktemelding til appen, eller gå til et rom der appen er med.
  3. Skriv inn settings (innstillinger). I rom skriver du inn @Asana settings.
    De gjeldende innstillingene for appen vises.
  4. Klikk på Edit Settings (Endre innstillinger).
    Innstillingssiden åpnes.
  5. Klikk på Rediger og deretter endre innstillingene etter behov.
  6. Klikk på Save (Lagre).

Hvis du fjerner appen fra et rom, slettes appinnstillingene.

Bruk appen i rom

For å bruke appen i rom må du uttrykkelig @nevne appen i hver melding du sender til den (også når du svarer på meldinger fra den). Når du bruker @nevning, sender du meldingen til appen – ikke til andre i rommet.

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.