Aplicació Asana per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Asana a Chat per rebre notificacions quan s'actualitzin les tasques d'Asana.

Abans de començar

Configurar l'aplicació Asana a Chat

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Fes clic a Sign Into Asana (Inicia la sessió a Asana) and then inicia la sessió al teu compte d'Asana.
    S'obrirà la finestra de configuració.
  4. A Choose Workspace (Tria una àrea de treball), fes clic a la fletxa avall i selecciona l'àrea de treball d'Asana que vols utilitzar.
  5. A Choose Project (Tria un projecte), fes clic a la fletxa avall i selecciona el projecte d'Asana sobre el qual vols rebre notificacions.
  6. A Thread messages by (Ordena els missatges per), selecciona:
    • No threads (Sense ordenar)
    • Threaded by project (Ordenats per projecte)
    • Threaded by task (Ordenats per tasca)
  7. Marca les caselles dels elements sobre els quals vols rebre notificacions a Chat.
  8. Fes clic a Save (Desa).
  9. (Opcional) Per afegir un altre projecte, fes clic a Add (Afegeix).
Has de configurar les notificacions en tots els espais on afegeixis l'aplicació. L'aplicació envia notificacions a tots els espais a què pertany.

Canviar la configuració de l'aplicació

Als espais, només la persona que ha afegit l'aplicació pot canviar-ne la configuració.

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu settings (configuració). Als espais, escriu @Asana settings.
    Es mostrarà la configuració actual de l'aplicació.
  4. Fes clic a Edit Settings (Edita la configuració).
    S'obrirà la pàgina de configuració.
  5. Fes clic a Edit (Edita) and then canvia la configuració segons convingui.
  6. Fes clic a Save (Desa).

En suprimir l'aplicació d'un espai, se suprimeix la configuració de l'aplicació.

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, has de @mencionar-la explícitament en cada missatge que li enviïs (incloses les respostes als missatges de l'aplicació). La @menció confirma que envies el missatge a l'aplicació i no a altres persones de l'espai.

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.