Jira-appen för Google Chat

Använd Jira-appen i Chat för att få meddelanden om uppdateringar i dina Jira Software-projekt. Appen skickar meddelanden från Jira till Chat.

Innan du börjar

Konfigurera Jira-appen i Chat

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Ange domän.atlassian.net, där domän är din Jira-molnwebbplats. Skriv @Jira domän.atlassian.net i rum.
  4. Klicka på Konfigurera.
    Konfigurationsfönstret öppnas.
  5. Under Välj projekt klickar du på nedåtpilen och väljer det Jira-projekt som du vill få aviseringar för.
  6. Välj Diskussion efter projekt eller Diskussion efter fråga under Skapa diskussion för meddelanden efter.
  7. Markera kryssrutorna för objekten som du vill få aviseringar om i Chat.
  8. Klicka på Spara.
Du måste konfigurera aviseringar i varje rum där du lägger till appen. Appen skickar aviseringar till alla rum där den är medlem.

Ändra appinställningar

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Ange konfigurera. Skriv @Jira konfigurera i ett rum.
    Inställningssidan öppnas.
  4. Ändra inställningarna efter behov.
  5. Klicka på Spara.

Radera appinställningar

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande i appen eller öppna ett rum med appen.
  3. Ange radera konfig. Skriv @Jira radera konfig i rummet.

Om du tar bort appen från ett rum raderas appinställningarna.

Använda appen i rum

Om du vill använda appen i rum måste du uttryckligen @omnämna appen i varje meddelande till appen (inklusive i svar på meddelanden från appen). @omnämnandet bekräftar att du skickar meddelandet till appen och inte till andra i rummet.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.