Jira-app voor Google Chat

Gebruik de Jira-app in Chat om meldingen te krijgen als er updates zijn in uw Jira Software-projecten. De app stuurt berichten van Jira naar Chat.

Voordat u begint

De Jira-app instellen in Chat

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Voer domein.atlassian.net in, waarbij domein uw Jira-cloudsite is. Voer in ruimtes @Jira domein.atlassian.net in.
  4. Klik op Configure (Instellen).
    Het configuratievenster wordt geopend.
  5. Klik onder Choose Project (Project kiezen) op de pijl-omlaag  en selecteer het Jira-project waarover u meldingen wilt krijgen.
  6. Selecteer onder Thread messages by (Berichten groeperen op) de optie Thread by project (Groeperen op project) of Thread by issue (Groeperen op probleem).
  7. Vink de vakjes aan voor de items waarover u meldingen wilt krijgen in Chat.
  8. Klik op Opslaan.
U moet meldingen instellen in elke ruimte waaraan u de app toevoegt. De app stuurt meldingen naar alle ruimtes waarvan deze lid is.

App-instellingen wijzigen

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Voer configure in. Voer in ruimtes @Jira configure in.
    De instellingenpagina wordt geopend.
  4. Wijzig de gewenste instellingen.
  5. Klik op Opslaan.

App-instellingen verwijderen

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app of ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Voer delete config in. Voer in ruimtes @Jira delete config in.

Als u de app uit een ruimte verwijdert, worden de app-instellingen ook verwijderd.

De app gebruiken in ruimtes

Als u de app in ruimtes wilt gebruiken, moet u de app expliciet @vermelden in elk bericht aan de app (inclusief in antwoorden op berichten van de app). De @vermelding bevestigt dat u het bericht naar de app en niet naar anderen in de ruimte stuurt.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.