Jira-sovellus Google Chatissa

Käyttämällä Jira-sovellusta Chatissa saat viestejä Jira Software ‐projektien päivityksistä. Sovellus lähettää Jira-viestit Chatiin.

Ennen kuin aloitat

Jira-sovelluksen määrittäminen Chatissa

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita verkkotunnus.atlassian.net, jossa verkkotunnus on Jira-pilvisivustosi. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Jira verkkotunnus.atlassian.net.
  4. Klikkaa Configure (Määritä).
    Määritysikkuna avautuu.
  5. Klikkaa Choose Project (Valitse projekti) ‑kohdan alanuolta ja valitse Jira-projekti, josta haluat saada ilmoituksia.
  6. Valitse Thread messages by (viestiketjujen peruste) ‑kohdasta Thread by project (ketjuta projekteittain) tai Thread by issue (ketjuta aiheen mukaan).
  7. Valitse niiden kohteiden ruudut, joista haluat saada ilmoituksia Chatissa.
  8. Klikkaa Tallenna.
Ilmoitukset on määritettävä jokaisessa tilassa, johon lisäät sovelluksen. Sovellus lähettää ilmoituksia kaikkiin tiloihin, joiden jäsen se on.

Sovellusasetusten muokkaaminen

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita configure. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Jira configure.
    Asetussivu avautuu.
  4. Muuta asetukset haluamiksesi.
  5. Klikkaa Tallenna.

Sovellusasetusten poitaminen

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita delete config. Jos kyseessä on tila, kirjoita @Jira delete config.

Jos poistat sovelluksen tilasta, myös sen asetukset poistetaan.

Sovelluksen käyttäminen tiloissa

Jos haluat käyttää sovellusta tiloissa, sinun on @mainittava sovellus erikseen jokaisessa sovellukselle tarkoittamassasi viestissä (myös vastatessasi sovelluksen viesteihin). @Maininta vahvistaa, että lähetät viestin sovellukselle etkä muille tilan jäsenille.

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.