Zapier-appen for Google Chat

Bruk Zapier-appen i Chat for å få varsler om Zap-handlinger. Appen sender meldinger fra Zap-handlingen til Chat.

Før du begynner

Konfigurer Zapier-appen i Chat

Konfigurer Chat for å få meldinger fra en Zap.

1. Åpne Chat.
  2. Send en direktemelding til appen, eller gå til et rom der appen er med.
  3. Skriv inn kommandoen allowzaps. I rom skriver du inn @Zapier allowzaps.
    Appen viser et kort der du kan tillate Zap-handlinger.
  4. Klikk på Click To Allow Zaps (Klikk for å tillate Zap-handlinger).
  5. Logg på jobb- eller skolekontoen du bruker med Chat.
    Du får en melding med bekreftelse på at Zap-handlinger kan sende meldinger til denne chatten for deg.

Stopp Zap-handlinger i Chat

1. Åpne Chat.
  2. Send en direktemelding til appen, eller gå til et rom der appen er med.
  3. Skriv inn kommandoen stopzaps. I rom skriver du inn @Zapier stopzaps.
    Appen viser et kort der du kan stoppe Zap-handlinger.
  4. Klikk på Click To Stop Zaps (Klikk for å stoppe Zap-handlinger).
    Du får en melding med bekreftelse på at Zap-handlinger ikke kan sende meldinger til denne chatten for deg lenger.

Knytt en Zap-handling til Google Chat

For å integrere Zap med Chat må du konfigurere en Zap-handling. Her er et sammendrag av trinnene i Zapier: Du finner mer detaljert informasjon på Zapier-nettstedet.

1. Åpne Zapier.
  2. Opprett en Zap eller åpne en eksisterende Zap.
  3. Legg til et handlingstrinn i Zap-handlingen:
    1. Velg Google Chat-appen.
    2. Lagre handlingen «Create Message» (Opprett melding).
    3. Koble til Google-kontoen din Dette er jobb- eller skolekontoen du bruker med Chat.
    4. Opprett en mal for meldingene. Du kan velge chatrom der du har lagt til appen og tillater Zap-handlinger.

Nå kan Zap-handlingen kontakte Zapier-appen og sende meldinger til Chat.

Bruk appen i rom

For å bruke appen i rom må du uttrykkelig @nevne appen i hver melding du sender til den (også når du svarer på meldinger fra den). Når du bruker @nevning, sender du meldingen til appen – ikke til andre i rommet.