Zapier-sovellus Google Chatissa

Käyttämällä Zapier-sovellusta Chatissa saat ilmoituksia Zap-toiminnoista. Sovellus lähettää viestit Zapista Chatiin.

Ennen kuin aloitat

Zapier-sovelluksen määrittäminen Chatissa

Voit määrittää Chatin niin, että saat Zap-viestejä.

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita komento allowzaps. Jos olet tilassa, kirjoita @Zapier allowzaps.
    Sovellus tuo näkyviin kortin, jonka kautta voit sallia Zapit.
  4. Valitse Salli Zapit klikkaamalla.
  5. Kirjaudu sisään työ- tai koulutilille, jolla käytät Chatia.
    Viesti vahvistaa, että Zapit voivat lähettää viestejä kyseiseen chatiin puolestasi.

Zapien käytön lopettaminen Chatissa

1. Avaa Chat.
  2. Avaa viesti sovelluksen avulla tai siirry tilaan sovelluksen avulla.
  3. Kirjoita komento stopzaps. Jos olet tilassa, kirjoita @Zapier stopzaps.
    Sovellus tuo näkyviin kortin, jonka kautta voit lopettaa Zapien käytön.
  4. Valitse Pysäytä Zapit klikkaamalla.
    Viesti vahvistaa, että Zapit eivät enää voi lähettää viestejä kyseiseen chatiin puolestasi.

Zapin yhdistäminen Google Chatiin

Jos haluat integroida Zapin Chatiin, sinun on määritettävä Zap-toiminto. Alla on yhteenveto Zapierissa tehtävistä vaiheista. Katso tarkemmat ohjeet Zapierin verkkosivustolta.

1. Avaa Zapier.
  2. Luo Zap tai avaa aiemmin luotu Zap.
  3. Lisää Zapiin toimintovaihe seuraavasti:
    1. Valitse Google Chat ‑sovellus.
    2. Tallenna Create Message (Luo viesti) ‑toiminto.
    3. Yhdistä Google-tilisi. Valitse se työ- tai koulutili, jolla käytät Chatia.
    4. Määritä viestien malli. Voit valita chat-tilat, joihin olet lisännyt sovelluksen, ja sallia Zapit.

Zap voi nyt muodostaa yhteyden Zapier-sovellukseen ja lähettää viestejä Chatiin.

Sovelluksen käyttäminen tiloissa

Jos haluat käyttää sovellusta tiloissa, sinun on @mainittava sovellus erikseen jokaisessa sovellukselle tarkoittamassasi viestissä (myös vastatessasi sovelluksen viesteihin). @Maininta vahvistaa, että lähetät viestin sovellukselle etkä muille tilan jäsenille.