Zapier-appen til Google Chat

Brug Zapier-appen i Chat til at få notifikationer om Zap-handlinger. Appen sender beskeder fra dit Zap til Chat.

Før du begynder

Konfigurer Zapier-appen i Chat

Konfigurer Chat for at få beskeder fra dit Zap.

1. Åbn appen Chat .
  2. Åbn en direkte besked med appen, eller gå til et rum med appen.
  3. Skriv allowzaps. I rummene skal du skrive @Zapier allowzaps.
    Appen viser et kort, hvor du kan tillade Zaps.
  4. Tryk på Click To Allow Zaps [Klik for at tillade Zaps].
  5. Log ind på den arbejds- eller skolekonto, du bruger til Chat.
    Du får en meddelelse, der bekræfter, at Zaps kan sende beskeder til denne chat for dig.

Stop Zaps i Chat

1. Åbn appen Chat .
  2. Åbn en direkte besked med appen, eller gå til et rum med appen.
  3. Skriv stopzaps.
    Appen viser et kort, hvor du kan stoppe Zaps. I rummene skal du skrive @Zapier stopzaps.
  4. Tryk på Click To Stop Zaps [Klik for at stoppe Zaps].
    Du får en meddelelse, der bekræfter, at Zaps ikke længere kan sende beskeder til denne chat for dig.

Knyt en Zap-handling til Google Chat

Du skal konfigurere en Zap-handling for at integrere den med Chat. Her er en oversigt over, hvordan du gør dette i Zapier: Gå til Zapiers website for at få en detaljeret vejledning.

1. Åbn Zapier.
  2. Opret en Zap, eller åbn en eksisterende Zap.
  3. Føj et handlingstrin til din Zap:
    1. Vælg Google Chat-appen.
    2. Gem handlingen Create Message [Opret besked].
    3. Tilknyt din Google-konto Dette er den arbejds- eller skolekonto, du bruger i Chat.
    4. Opret en skabelon for beskederne. Du kan vælge chatrum, hvor du har tilføjet appen, og tillade Zap-handlinger.

Dit Zap kan nu kontakte Zapier-appen og sende beskeder til Chat.

Brug af appen i rum

Hvis du vil bruge appen i rum, skal du udtrykkeligt @omtale botten i hver besked til appen (også i svar på beskeder fra appen). Med @omtale bekræfter du, at beskeden er til appen og ikke til andre i rummet.