Aplicació Zapier per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Zapier a Chat per rebre notificacions sobre les accions Zap. L'aplicació envia missatges dels Zaps a Chat.

Abans de començar

Configurar l'aplicació Zapier a Chat

Configura Chat per rebre missatges d'un Zap.

1. Obre l'aplicació Chat .
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu l'ordre allowzaps (permet els Zaps). Als espais, escriu @Zapier allowzaps.
    L'aplicació mostrarà una targeta per permetre els Zaps.
  4. Toca Click To Allow Zaps (Fes clic per permetre els Zaps).
  5. Inicia la sessió al compte de la feina o del centre educatiu que utilitzes per a Chat.
    Rebràs un missatge en què es confirma que els Zaps poden enviar missatges a aquest xat per tu.

Aturar Zaps a Chat

1. Obre l'aplicació Chat .
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació o ves a un espai que la inclogui.
  3. Escriu l'ordre stopzaps (atura els Zaps). Als espais, escriu @Zapier stopzaps.
    L'aplicació mostrarà una targeta per aturar els Zaps.
  4. Toca Click To Stop Zaps (Fes clic per aturar els Zaps).
    Rebràs un missatge en què es confirma que els Zaps ja no poden enviar missatges a aquest xat per tu.

Connectar un Zap a Google Chat

Per integrar un bot a Chat, has de configurar una acció de Zap. Aquí tens un resum dels passos a Zapier. Per obtenir instruccions detallades, visita el lloc web de Zapier.

1. Obre Zapier.
  2. Crea un Zap o obre'n un.
  3. Afegeix un pas d'acció al Zap:
    1. Tria l'aplicació Google Chat.
    2. Desa l'acció Create Message (Crea un missatge).
    3. Connecta el teu Compte de Google. Pot ser el compte de la feina o del centre educatiu que utilitzes per a Chat.
    4. Configura una plantilla per als missatges. Pots triar els espais de Chat en què has afegit l'aplicació i permetre els Zaps.

Ara, els Zaps poden contactar amb l'aplicació Zapier i enviar missatges a Chat.

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, has de @mencionar-la explícitament en cada missatge que li enviïs (incloses les respostes als missatges de l'aplicació). La @menció confirma que envies el missatge a l'aplicació i no a altres persones de l'espai.