Instal·lar l'aplicació independent Google Chat

Per utilitzar Google Chat d'una manera senzilla, instal·la l'aplicació independent Google Chat al navegador Chrome. Es tracta d'una aplicació web progressiva (PWA) que ofereix una experiència d'aplicació nativa.

Important: no hi ha cap extensió de Chrome per a Google Chat. Per gaudir d'una experiència similar, instal·la l'aplicació independent.

Abans de començar

Per instal·lar l'aplicació PWA independent Chat, comprova el següent:

• El dispositiu utilitza Google Chrome 73 o una versió posterior.
    • No cal que Chrome sigui el navegador predeterminat, però ha d'estar obert per poder utilitzar l'aplicació independent Chat.
  • Pots instal·lar extensions i aplicacions de Chrome a l'ordinador.

Instal·lar l'aplicació independent en un ordinador

1. Inicia la sessió a chat.google.com.
  2. Per instal·lar l'aplicació a l'ordinador, prova un d'aquests mètodes:
    • Si l'aplicació encara no està instal·lada, s'obrirà una finestra emergent per baixar l'aplicació.
      • Consell: és possible que aquesta finestra emergent aparegui poc després d'utilitzar Google Chat per primera vegada.
    • A la part superior dreta de Google Chrome, a la barra de l'URL, fes clic a Instal·la i, a continuació, Instal·la.
    • A la part superior dreta de Google Chrome, fes clic a Personalitza i controla Google Chrome i, a continuació, Instal·la Google Chat.

Consells:

• Si ja has creat una drecera de Google Chrome per a chat.google.com, l'aplicació independent s'instal·larà automàticament. No tindràs l'opció d'instal·lar manualment l'aplicació.
  • Per obrir l'aplicació des de Google Chrome, a la barra d'adreces, introdueix chrome://apps i fes clic a Google Chat.
  • En un Chromebook, pots trobar-la al menú d'aplicacions .

Obrir l'aplicació independent automàticament en iniciar la sessió

Important: aquests passos no funcionen a Chrome OS.

1. A l'ordinador, obre Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introdueix chrome://apps.
  3. Fes clic amb el botó dret a l'aplicació independent Chat .
  4. Selecciona Obre l'aplicació en iniciar la sessió.

Desinstal·lar l'aplicació independent per a Mac, Windows o Linux

1. A l'ordinador, obre Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introdueix chrome://apps.
  3. Fes clic amb el botó dret a l'aplicació independent Chat .
  4. Selecciona Suprimeix de Chrome i, a continuació, Suprimeix.

Desinstal·lar l'aplicació independent a ChromeOS

1. A l'ordinador, obre el menú d'aplicacions .
  2. A la barra de cerca, cerca Google Chat.
  3. Als resultats de la cerca, fes clic amb el botó dret a l'aplicació independent Chat .
  4. Fes clic a Suprimeix de Chrome i, a continuació, Suprimeix.