Kom godt i gang med Google Chat

Brug Google Chat til at sende beskeder og samarbejde med dem, du arbejder sammen med. Du kan bruge Chat til at:

• tale direkte med andre eller via beskeder til mindre grupper
  • samarbejde i store, navngivne grupper, som kaldes rum.
  • sende og dele filer fra Google Docs, Slides og Sheets.
  • konfigurere opgaver og møder.
  • tilføje apps for at forbedre din produktivitet.

Brug Chat i Gmail

Du kan bruge Chat direkte i Gmail på en computer og i Gmail-appen til Android og iOS.

Hvis du ikke kan finde Chat i Gmail, skal du muligvis aktivere den i indstillingerne for Gmail. Få flere oplysninger om Chat i Gmail.

Gå til Gmail-indstillinger

Få adgang til Chat via nettet

Hvis du vil sende beskeder til andre via nettet, skal du åbne Chat i din browser.

Åbn chat

Tip! Du kan også installere den selvstændige app til Google Chrome. Se, hvordan du downloader den selvstændige Chat-app.

Download og installer Chat

Hvis du vil sende beskeder til andre via din mobilenhed, skal du downloade Chat-appen til Android og iOS.

Android  iOS

Log ind på Google Chat

Vigtigt! Du skal have en Google-konto for at bruge Chat. Se, hvordan du opretter en Google-konto.

1. Åbn Chat i din browser.
  2. Log ind, hvis du bliver bedt om det.

Tip! Chat viser navnet og profilbilledet fra din Google-konto. Se, hvordan du ændrer personlige oplysninger på din Google-konto.

Brug Chat på arbejdet eller i skolen

Hvis du har en arbejds- eller skolekonto, der er en del af Google Workspace, kan du bruge Chat til at kommunikere i store rum, i små grupper eller bare med en anden person.

Din organisation skal konfigurere Chat, før du kan bruge Chat. Hvis du ikke kan se Chat, skal du kontakte din administrator. Se, hvordan du finder din administrator.