Den eldre versjonen av Hangouts blir erstattet av Google Chat. Finn ut mer om overgangen fra den eldre versjonen av Hangouts til Google Chat.

Bruk Google Chat i Gmail

For å administrere kommunikasjonen din, holde kontakten og samarbeide på ett sted, legg til Google Chat i Gmail-innboksen din. Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, avgjør organisasjonen din om dette alternativet er tilgjengelig.

Slå Chat på eller av i Gmail

1. Åpne Gmail-appen "".
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen "" og deretter Innstillinger.
  3. Velg kontoen du vil begynne å bruke Google Chat med.
  4. Under «Generelt» går du til «Chat» og slår på «Vis chat- og rom-fanene».

Hva er forskjellen mellom Chat i Gmail og Chat-appen?

Du får de samme funksjonene i Chat som du får i Chat i Gmail, men den integrerte Gmail-opplevelsen gir et sentralt sted for kommunikasjon med venner, familie eller kolleger mellom e-poster.

• Chat: Bruk dette alternativet når du ønsker en dedikert chatopplevelse og ikke har noe imot å bytte mellom ulike apper.
  • Gmail: Bruk dette alternativet når du vil multitaske og foretrekker å se all kommunikasjonen din på ett sted.

Tilpass varsler

Du får automatisk varsler om nye tråder, tråder du følger, og samtaler. Finn ut hvordan du slår chatvarsler på eller av.