Google Hangouts blir erstattet av Google Chat. Finn ut mer om overgangen fra Google Hangouts til Google Chat.

Bruk Google Chat i Gmail

For å administrere kommunikasjonen, holde kontakten og samarbeide på ett og samme sted, legg til Google Chat i Gmail-innboksen. Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, er det organisasjonen din som avgjør om dette alternativet skal være tilgjengelig.
Viktig: Barnet ditt kan bruke Chat i Gmail-appen eller i nettversjonen av Gmail, selv om Chat-appen er blokkert. Finn ut hvordan du administrerer Google-kontoen til barnet ditt.

Slå Chat på eller av i Gmail

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger "" øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Chat og Meet øverst.
  4. Ved siden av «Chat» slår du Chat på eller av i Gmail ved å velge Google Chat eller Av.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Endre plasseringen til Chat-panelet i Gmail

Du kan flytte Chat-panelet til høyre eller venstre for innboksen i Gmail.

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger ""og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Chat og Meet øverst.
  4. Ved siden av «Plassering av chat» velger du Til venstre for innboksen eller Til høyre for innboksen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Hva er forskjellen mellom Chat i Gmail og Chat-appen?

Du får de samme funksjonene i Chat som du får i Chat i Gmail, men med den integrerte Gmail-opplevelsen kan du kommunisere med venner, familie og kolleger på ett og samme sted innimellom e-postene.

• Chat: Bruk dette alternativet når du ønsker en dedikert chatopplevelse og synes det er greit å bytte mellom ulike apper.
  • Gmail: Bruk dette alternativet når du vil gjøre flere ting samtidig og ha oversikt over all kommunikasjon på ett sted. Finn ut mer om den nye integrerte Gmail-layouten.

Tilpass varsler

Du får automatisk varsler om nye tråder, tråder du følger, og samtaler. Finn ut hvordan du slår chatvarsler på eller av.