Hangouts Chat is now Google Chat. You might temporarily see references to both names until this change rolls out everywhere.

Bruk Google Chat i Gmail

For å administrere kommunikasjonen din, holde kontakten og samarbeide på ett sted, legg til Google Chat i Gmail-innboksen din. Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, avgjør organisasjonen din om dette alternativet er tilgjengelig.

Slå Chat på eller av i Gmail

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger "" og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Chat og Meet øverst.
  4. Ved siden av «Chat» slår du Chat i Gmail på eller av ved å velge Google Chat eller Av.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Endre posisjonen for Chat-panelet i Gmail

Du kan flytte Chat-panelet til høyre eller venstre side av Gmail-innboksen din.

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger "" og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Chat og Meet øverst.
  4. Ved siden av «Plassering av chat» velger du Til venstre for innboksen eller Til høyre for innboksen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Hva er forskjellen mellom Chat i Gmail og Chat-appen?

Du får de samme funksjonene i Chat som du får i Chat i Gmail, men den integrerte Gmail-opplevelsen gir et sentralt sted for kommunikasjon med venner, familie eller kolleger mellom e-poster.

• Chat: Bruk dette alternativet når du ønsker en dedikert chatopplevelse og ikke har noe imot å bytte mellom ulike apper.
  • Gmail: Bruk dette alternativet når du vil multitaske og foretrekker å se all kommunikasjonen din på ett sted.

Tilpass varsler

Du får automatisk varsler om nye tråder, tråder du følger, og samtaler. Finn ut hvordan du slår chatvarsler på eller av.