Brug Google Chat i Gmail

Hvis du vil administrere din kommunikation, holde forbindelsen og samarbejde på ét sted, kan du føje Google Chat til din Gmail-indbakke. Hvis du har en arbejds- eller skolekonto, er det din organisation, der bestemmer, om denne mulighed er tilgængelig.
Vigtigt! Dit barn kan bruge Chat i Gmail-appen eller i webversionen af Gmail, selvom Chat-appen er blokeret. Se, hvordan du administrerer dit barns Google-konto.

Aktivér eller deaktiver Chat i Gmail

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Klik på Chat og Meet øverst på skærmen.
  4. Vælg Google Chat eller Fra ud for "Chat" for at slå Chat til eller fra i Gmail.
  5. Klik på Gem ændringer.

Rediger Chat-panelets placering i Gmail

Du kan flytte Chat-panelet til højre eller venstre side af din Gmail-indbakke.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Klik på Chat og Meet øverst på skærmen.
  4. Ud for "Placering af Chat" skal du vælge Venstre side af indbakken eller Højre side af indbakken.
  5. Klik på Gem ændringer.

Hvordan adskiller Chat i Gmail sig fra Chat?

Du får adgang til de samme funktioner i Chat og Chat i Gmail, men den integrerede Gmail-brugeroplevelse er samlingsstedet for din kommunikation med venner, familie eller kolleger via mail.

• Chat: Brug denne mulighed, hvis du foretrækker en dedikeret chatoplevelse og ikke har noget imod at skifte mellem forskellige apps.
  • Gmail: Brug denne mulighed, hvis du gerne vil multitaske og foretrækker at se al din kommunikation på ét sted. Få flere oplysninger om det integrerede Gmails nye layout.