Bellen vanuit Google Chat

U kunt bellen vanuit Google Chat als u een Google Voice voor G Suite-account heeft.

1. Open een privéchat op uw computer met de persoon die u wilt bellen.
  2. Klik bovenaan op Bellen "".
  3. Selecteer in de lijst met telefoonnummers die wordt weergegeven het nummer dat u wilt bellen.
    Deze telefoonnummers zijn opgehaald uit uw Contacten, het Google-profiel van de persoon en de directory van uw bedrijf.

Nadat u het telefoonnummer heeft geselecteerd, wordt Google Voice geopend en wordt het gesprek gestart.

4. Als u het gesprek wilt beëindigen, klikt u in Voice op Gesprek beëindigen "".

Bekijk het Helpcentrum van Voice voor meer informatie over bellen met Google Voice.