Svar på en beskedanmodning i Google Chat

I Google Chat behøver du ikke at chatte med personer, du ikke kender. Første gang en person sender dig en direkte besked, får du en anmodning. Hvis du bruger Google Chat med en Google Workspace-konto, kan du få anmodninger fra brugere i din organisation. Du kan acceptere eller ignorere anmodningerne.

Hvad sker der, når du accepterer eller ignorerer en besked?

Hvis du accepterer en beskedanmodning:

• Anmoderen kan se dine grundlæggende profiloplysninger (navn, avatar, mailadresse) og kan se, om du er online.
  • Du kan se alle vedhæftede filer, som personen sender, og besvare vedkommendes beskeder.
  • Anmoderen kan føje dig til chatrum.

Hvis du ignorerer en beskedanmodning:

• Meddelelsen forsvinder. Du kan finde anmodningen igen ved at søge efter brugeren i Google Chat. Du skal muligvis bruge anmoderens mailadresse, når du søger.
  • Anmoderen ved ikke, at du har ignoreret vedkommende.
  • Du kan blokere anmoderen, så vedkommende ikke kan sende dig flere anmodninger. Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en person.

Spambeskedanmodninger

Google Chat filtrerer beskedanmodninger, der ser ud til at være spam, og placerer dem i en separat sektion. Du kan acceptere eller blokere meddelelser, der er markeret som spam.

Acceptér eller ignorer en beskedanmodning om en chat i Chat eller Gmail

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Klik på Ny chat og derefter Beskedanmodninger.
  3. Klik på navnet. Vedkommendes besked vises sammen med anmodningen.
  4. Klik på Acceptér eller Ignorer.
    • Valgfrit: Hvis du vil stoppe yderligere beskedanmodninger fra en person, kan du klikke på Bloker også og derefter Ignorer.