Hvorfor kan jeg ikke chatte med en annen person?

Når du prøver å sende en melding til noen i Google Chat, kan det hende du ser et banner der det står at du ikke kan sende meldinger til vedkommende. Dette banneret vises fordi innstillingene deres ikke lar dere sende meldinger til hverandre.

Dette kan forhindre chatting

• Innstillinger som gjør at brukeren ikke kan chatte med personer utenfor sin egen organisasjon. Hvis vedkommende bruker en Google Workspace-konto der administratoren har deaktivert chatting med eksterne personer, kan dere ikke sende meldinger til hverandre.
  • Logginnstillinger som ikke er kompatible. Du kan kanskje løse problemet ved å sørge for at det er samsvar mellom logginnstillingene deres. Finn ut hvordan du slår chatloggen på eller av.
  • Innstillinger for dataregion som ikke er kompatible, og det at minst én av dere ikke kan slå av loggen. Hvis du bruker en Google Workspace-konto, kan det hende administratoren din har slått av loggtilpasning. Hvis loggen kan slås av for dere begge, blir den automatisk slått av når du chatter med noen som er tilknyttet en annen dataregion.
  • Innstillinger som blokkerer deg i Google Chat eller andre produkter. Finn ut mer om blokkerte kontoer.
  • Administrering av rommedlemmer er begrenset til romadministratorer. For at du skal kunne legge til medlemmer i et rom, må romadministratoren oppdatere innstillingene for tilgang til rommet. Finn ut mer om hvordan du administrerer eksisterende rominnstillinger.