Miksi en voi chattailla tietyn henkilön kanssa?

Kun yrität lähettää jollekulle viestin Google Chatissa, saatat nähdä bannerissa ilmoituksen, ettet voi lähettää viestiä kyseiselle henkilölle. Näet tämän bannerin, koska asetuksenne ovat ristiriidassa.

Syitä sille, miksi et voi chattailla tietyn henkilön kanssa

• Asetukset eivät salli organisaation ulkopuolella chattaamista. Jos käyttäjällä on Google Workspace ‑tili ja järjestelmänvalvoja on poistanut chattailumahdollisuuden ulkopuolisten henkilöiden kanssa käytöstä, ette voi viestitellä toisillenne.
  • Historia-asetuksenne ovat ristiriidassa. Historia-asetusten yhtenäistäminen saattaa ratkaista ongelman. Katso, miten voit vaihtaa pikaviestihistorian päälle tai pois päältä.
  • Data-alueasetuksenne ovat ristiriidassa ja vähintään toinen teistä ei voi vaihtaa historiaa pois päältä. Jos kyseessä on Google Workspace ‑tili, järjestelmänvalvoja on saattanut poistaa historian muokkaamisen käytöstä. Jos historian voi vaihtaa pois päältä molemmilta osapuolilta, se poistuu automaattisesti käytöstä, kun keskustelet toisella data-alueella olevan henkilön kanssa.
  • Asetukset estävät sinut Google Chatissa tai jossakin muussa tuotteessa. Lue lisää estetyistä tileistä.
  • Vain tilan ylläpitäjät voivat hallinnoida tilan jäseniä. Jos tilaan halutaan lisätä jäseniä, tilan ylläpitäjän on päivitettävä tilan pääsyoikeusasetukset. Lue lisää tilan asetusten muokkaamisesta.