Hvorfor kan jeg ikke chatte med en anden bruger?

Når du forsøger at sende en besked til en bruger i Google Chat, får du muligvis vist et banner, hvor der står, at du ikke kan sende beskeder til vedkommende. Dette banner vises, fordi du og den person, du forsøgte at sende en besked til, har inkompatible indstillinger.

Årsager til, at du ikke kan chatte med en person

• Indstillinger, der ikke tillader chat uden for vedkommendes organisation. Hvis vedkommende bruger en Google Workspace-konto, og den pågældende administrator har deaktiveret chat med eksterne personer, kan I ikke udveksle beskeder.
  • Indstillinger for historik, der ikke er kompatible. Du kan muligvis løse dette problem, hvis du gør dine historikindstillinger kompatible med den anden person. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer eller deaktiverer chathistorik.
  • Dataregionsindstillinger er inkompatible, og mindst én af jer kan ikke deaktivere historik. Hvis du bruger en Google Workspace-konto, har din administrator muligvis deaktiveret tilpasning af historik. Hvis historik kan deaktiveres for jer begge, deaktiveres den automatisk, når du chatter med en person i en anden dataregion.
  • Indstillinger, der blokerer dig i Google Chat eller et andet produkt. Få flere oplysninger om blokerede konti.
  • Det er kun administratorer af rum, som kan administrere medlemmer. Hvis du vil føje medlemmer til et rum, skal administratoren af rummet opdatere adgangsindstillingerne for rummet. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer eksisterende indstillinger for rummet.