Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Waarom kan ik niet chatten met iemand?

Als u probeert iemand een bericht te sturen in Google Chat, ziet u mogelijk een banner waarin staat dat u deze persoon geen berichten kunt sturen. U ziet deze banner omdat er verschillende instellingen gelden voor u en de persoon aan wie u het bericht wilt sturen.

Redenen waarom u niet kunt chatten met iemand

• Instellingen waardoor chatten buiten de organisatie niet is toegestaan. Als ze een Google Workspace-account gebruiken en hun beheerder chatten met externen heeft uitgezet, kunt u geen berichten sturen naar elkaar.
  • Verschillende instellingen voor de geschiedenis. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door uw instellingen voor de chatgeschiedenis hetzelfde te maken als de instellingen van de andere persoon. Meer informatie over hoe u de chatgeschiedenis aan- of uitzet.
  • Instellingen voor gegevensregio's die niet hetzelfde zijn en minstens één van u kan de geschiedenis niet uitzetten. Als u een Google Workspace-account gebruikt, heeft uw beheerder de optie om de geschiedenis aan te passen mogelijk uitgezet. Als u allebei de geschiedenis kunt uitzetten, wordt de geschiedenis automatisch uitgezet als u chat met iemand in een andere gegevensregio.
  • Instellingen die u blokkeren in Google Chat of een ander product. Meer informatie over geblokkeerde accounts
  • Alleen ruimtebeheerders kunnen leden van ruimtes beheren. Als u leden wilt toevoegen aan een ruimte, moet de ruimtebeheerder de toegangsinstellingen voor de ruimte updaten. Meer informatie over hoe u bestaande ruimte-instellingen beheert