Politik for acceptabel brug af Google Chat

Vigtigt! Google Hangouts hedder nu Google Chat. Du kan ikke længere få adgang til Hangouts på mobilenheder eller på nettet. Få flere oplysninger om skiftet fra Google Hangouts til Google Chat.

For at sikre vores brugere en positiv oplevelse skal du overholde disse politikker, når du bruger Google Chat ("Chat"). Disse politikker kan blive ændret. Gå til Googles servicevilkår for at få flere oplysninger.

Spam og kommerciel brug

• Spam er uopfordrede og uønskede meddelelser, herunder promoverende eller kommercielt indhold samt masseanmodninger.
  • Du må ikke sende (eller hjælpe med at sende) spam, kommercielle meddelelser i stort antal eller automatiske meddelelser eller opkald.
  • Du må ikke foretage opkald i modstrid med love, der forbyder uopfordrede markedsføringsopkald (f.eks. forbrugeraftalelovens § 4 vedrørende forbud mod uanmodet henvendelse m.v.).

Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer brugere i Chat.

Bedrageri, phishing og andre vildledningsteknikker

Du må ikke bruge Chat til phishing, herunder:

• Anmodning om eller indsamling af følsomme data, herunder, men ikke begrænset til, adgangskoder, økonomiske oplysninger og personnumre.
  • Brug af Chat til at narre, forlede eller vildlede andre brugere til at udlevere oplysninger under falske forudsætninger
  • Personefterligning eller på anden måde give urigtige oplysninger om dig selv eller kilden til en chatbesked eller et opkald i Chat

Malware

Vi tillader ikke overførsel af:

• Malware
  • Vira
  • Trojanske heste
  • Beskadigede filer
  • Skadelig kode
  • Alt, der kan skade eller forstyrre driften af netværk, servere eller anden form for infrastruktur, som tilhører Google eller andre

Beskyttelse af børn

Du må ikke bruge Chat på en måde, der udnytter børn, herunder:

• Billeder, der viser seksuelt misbrug af børn, eller indhold, som fremstiller børn på en seksuel måde
  • Grooming af børn, hvilket betyder enhver handling med henblik på opbygning af tillidsforhold til et barn med henblik på senere seksuelle overgreb, menneskehandel eller anden udnyttelse

Google har en nultolerancepolitik i forhold til denne type indhold. Hvis vi bliver opmærksomme på sådant indhold, anmelder vi det til National Center for Missing and Exploited Children i henhold til loven. Vi foretager muligvis også disciplinære handlinger mod de involverede, herunder lukning af deres Google-konti.

Hvis du mener, at et barn er i fare for eller har været udsat for misbrug, udnyttelse eller menneskehandel, skal du omgående kontakte politiet.

Hvis du allerede har foretaget en politianmeldelse og stadig har brug for hjælp, eller hvis du mistænker, at et barn udsættes for eller har været udsat for fare i Chat, kan du rapportere dette til Google.

Rapportér fare for børn i Google-produkter.

Du kan altid blokere en person for at forhindre vedkommende i at kontakte dig i Chat.

Chikane

• Du må ikke bruge Chat til at chikanere, true eller skræmme andre.
  • Du må ikke opfordre andre til at deltage i chikane.

Personlige og fortrolige oplysninger

Du må ikke distribuere andre personers personlige og fortrolige oplysninger, f.eks. betalingskortnumre, personnumre eller kontoadgangskoder, uden disse personers tilladelse.

Ulovlige aktiviteter

Du må ikke bruge Chat til at opfordre til, organisere eller deltage i ulovlige aktiviteter.

Håndhævelse af politikker

Google kan deaktivere konti, der bruges i strid med disse politikker. Hvis din konto er deaktiveret, og du mener, at det skyldes en fejl, kan du få flere oplysninger om, hvordan du anmoder os om at gendanne din konto.