Canviar l'estat de disponibilitat a Google Chat

Per permetre que les altres persones sàpiguen quan estàs disponible, pots canviar l'estat de Google Chat.
Icona d'estat Text de l'estat Significat de l'estat
Actiu Gmail o Google Chat està obert.
No molestis

Les notificacions de Google Chat estan silenciades.

En el cas dels comptes de Google Workspace, l'estat és visible només al nivell de domini.

Absent

No tens connexió a Internet.

Has estat inactiu durant més de 10 minuts.

Tens l'estat "Defineix com a absent".

Inactiu

No hi ha hagut activitat al teu compte de Gmail o Google Chat durant els 5 darrers minuts.

Només es mostra a l'ordinador.

Consells:

• Només poden veure el teu estat les persones amb qui comparteixes un espai, les persones de qui acceptes una invitació de xat i les persones que no estan bloquejades.
  • Si tens l'estat "No molestis":
    • Silencies temporalment en tots els teus dispositius les notificacions procedents de Chat o Gmail fins que canviïs l'estat a "Actiu".
    • Altres persones poden saber quant de temps has posat en pausa les notificacions, de manera que no esperin una resposta immediata.
Icona d'estat Text de l'estat Significat de l'estat
Actiu Gmail o Google Chat està obert.
No molestis

Les notificacions de Google Chat estan silenciades.

* Per als comptes de Workspace, només és visible al nivell de domini

Absent
  • No tens connexió a Internet.
  • Has estat inactiu durant més de 10 minuts.
  • Tens l'estat "Defineix com a absent".
Inactiu Has estat inactiu a Gmail o a Google Chat durant els 5 darrers minuts.

Canviar l'estat

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, al costat de l'indicador d'estat, fes clic a la fletxa avall .
  3. Tria: Automàtic, No molestis o Defineix com a absent.

Definir un estat personalitzat

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. A l'indicador d'estat de la part superior, fes clic a la fletxa avall .
  3. Fes clic a Afegeix un estat.
  4. Segueix les indicacions per triar un emoji, escriure un missatge d'estat o finalitzar o esborrar un estat.
  5. Fes clic a Fet.

Suprimir un estat personalitzat

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. A l'indicador d'estat de la part superior, fes clic a la fletxa avall .
  3. Fes clic a l'estat que vols suprimir.
  4. Fes clic a X.
  5. Fes clic a Fet.

Desactivar l'estat de Calendar als comptes de Workspace

Als comptes de Workspace, el teu estat de Chat s'actualitza automàticament en funció del teu estat de Calendar. Per exemple, l'estat s'actualitza quan ets en una reunió o quan ets fora de l'oficina.

• Quan algú t'enviï un missatge directe, veurà el teu estat de Calendar al costat del teu nom a la part superior.
  • A les converses de grup i als espais no es mostra l'estat de Calendar.

L'administrador controla:

• Les opcions de disponibilitat de l'estat a Chat, com ara "Fora de l'oficina" o "En temps de concentració".
  • Si l'estat de Calendar es mostra automàticament a Chat o no.

Si no vols compartir l'estat de Calendar, pots desactivar-lo.

1. Ves a Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic al menú Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, a "Configuració dels meus calendaris", selecciona el teu calendari.
  4. A "Permisos d'accés per als esdeveniments", marca la casella que hi ha al costat de "Mostra la informació del calendari en altres aplicacions de Google (d'acord amb els permisos d'accés)".

Consell: els canvis que facis es desaran automàticament.

Aturar temporalment les notificacions a Google Chat o a Gmail

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. A la part superior, fes clic a l'estat.
  3. Selecciona No molestis.
  4. Per definir la durada que prefereixes, selecciona una durada de la llista o fes clic a "Fins a una hora determinada".
  5. Fes clic a Defineix.

Consell: les notificacions es tornen a activar automàticament quan aquesta durada finalitza. Per deixar de silenciar les notificacions abans, fes clic a l'estat and then No molestis and then Desactiva el mode No molestis.

Programar una hora per a les notificacions en pausa a Google Chat o Gmail

1. Ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. A la part superior, fes clic a l'estat.
  3. Selecciona No molestis i, a continuació, Defineix una programació per a No molestis.
  4. A "Programació del mode No molestis", fes clic a Crea.
  5. Introdueix els detalls de les hores en què vols posar en pausa les notificacions i fes clic a Desa.
  6. Opcional: per fer que la zona horària coincideixi amb la programació del mode No molestis:
    1. Obre el menú Configuració settings.
    2. Marca la casella i fes clic a Desa.

Consell: pots crear diversos horaris i les notificacions es posaran en pausa per a cadascun d'ells.