Slå loggen på eller av i Google Chat

Når du sender meldinger til personer eller grupper i Google Chat, kan du velge å lagre samtalene eller få dem slettet automatisk etter 24 timer.

Dette skjer når noen i chatten slår loggen på eller av:

• En melding vises i meldingsstrømmen om at loggen er slått på eller av.
  • Meldingen «Loggen er på» eller «Loggen er av» vises i skrivefeltet.

Finn ut hvem som kan kontrollere samtaleloggen

• Hvis du bruker Google Chat med en jobb- eller skolekonto: Organisasjonen din avgjør om du kan bruke logginnstillingen til å lagre chattene dine.
  • Hvis du bruker Google Chat med en personlig konto: Du kan velge om du vil slå loggen på eller av.

Administrer samtaleloggen

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  2. Åpne en samtale.
  3. Øverst klikker du på navnet på samtalen og såSlå på loggen eller Slå av loggen.

Om logger i rom

Når loggen er på

• Loggen er alltid på i rom som grupperes etter emne.
  • Loggen er på som standard i rom med interne tråder. Hvis du har en Workspace-konto, kan administratoren din endre standardinnstillingen for loggen.
  • Når folk legges til i et rom der loggen er på, kan de se meldinger fra før de ble med.

Når loggen er av