Historian laittaminen päälle tai pois Google Chatissa

Kun lähetät viestin yksittäiselle henkilölle tai ryhmälle Google Chatissa, voit valita, tallennetaanko keskustelu vai poistetaanko se automaattisesti 24 tunnin kuluttua.

Jos joku chatin osallistujista laittaa historian päälle tai pois:

• Viestistriimissä ilmoitetaan, että historia laitettiin päälle tai pois.
  • Viestikentässä näkyy "Historia on käytössä"- tai "Historia ei ole käytössä" ‑kehote.

Kenellä on oikeus hallita keskusteluhistoriaa?

• Jos käytät Google Chatia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, organisaatio päättää, voitko käyttää historia-asetusta chatien tallentamiseen.
  • Jos käytät Google Chatia henkilökohtaisella tilillä, voit valita, onko historia päällä vai ei.

Keskusteluhistorian hallinnointi

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Klikkaa yläreunasta keskustelun nimeä ja sitten Laita historia päälle tai Ota historia pois päältä.

Tietoja tilojen historiasta

Kun historia on päällä

• Historia on aina päällä aiheen mukaan ryhmitellyissä tiloissa.
  • Historia on oletuksena päällä tiloissa, joissa käytetään viestiketjuja. Jos sinulla on Workspace-tili, järjestelmänvalvoja voi muuttaa historian oletusasetusta.
  • Jos historia on päällä, tilaan lisätyt henkilöt voivat nähdä viestit, jotka on lähetetty ennen kuin he liittyivät tilaan.

Kun historia on poissa päältä