Slå historik til eller fra i Google Chat

Når du sender en besked til en person eller gruppe i Google Chat, kan du vælge at gemme din samtale eller få den automatisk slettet efter 24 timer.

Når en person i chatten slår historik til eller fra:

• Der vises en note i beskedstrømmen, hvor der står, at historik er blevet aktiveret eller deaktiveret.
  • En besked i skrivefeltet med teksten "Historik er aktiveret" eller "Historik er deaktiveret".

Se, hvem der kan styre samtalehistorikken

• Hvis du bruger Google Chat med en arbejds- eller skolekonto, bestemmer din organisation, om du kan bruge historikindstillingen til at gemme dine chatsamtaler.
  • Hvis du bruger Google Chat med en personlig konto: Du kan vælge, om du vil aktivere eller deaktivere historik.

Administrer samtalehistorik

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Åbn en samtale.
  3. Øverst skal du klikke på samtalenavnet og derefter Aktivér historik eller Deaktiver historik.

Om historik i rum

Når historik er aktiveret

• Historik er altid aktiveret i rum, der er grupperet efter emne.
  • Historik er som standard aktiveret i rum med indlejrede tråde. Hvis du har en Workspace-konto, kan din administrator ændre standardindstillingen for historik.
  • Når historik er aktiveret, kan de brugere, der føjes til et rum, se tidligere beskeder, som blev sendt, før de deltog i rummet.

Når historik er deaktiveret