Activar o desactivar l'historial a Google Chat

Quan envies un missatge a una persona o a un grup a Google Chat, pots triar si vols desar la conversa o si vols que se suprimeixi automàticament al cap de 24 hores.

Si qualsevol persona del xat activa o desactiva l'historial:

• Es mostrarà una nota al flux de missatges indicant que l'historial s'ha activat o desactivat.
  • Al quadre de redacció, apareixerà el missatge "L'historial està activat" o "L'historial està desactivat".

Informació sobre qui pot controlar l'historial de les converses

• Si utilitzes Google Chat amb un compte de treball o de centre educatiu: la teva organització determina si pots utilitzar l'opció de configuració de l'historial per desar els xats.
  • Si utilitzes Google Chat amb un compte personal: pots triar si vols activar o desactivar l'historial.

Gestionar l'historial de les converses

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. Obre una conversa.
  3. A la part superior, fes clic al nom de la conversa i, a continuació, Activa l'historial o Desactiva l'historial.

Sobre l'historial en espais

Quan l'historial està activat

• L'historial sempre està activat en espais agrupats per tema.
  • L'historial està activat de manera predeterminada en espais amb converses organitzades. Si tens un compte de Workspace, és possible que el teu administrador canviï la configuració predeterminada de l'historial.
  • Quan l'historial està activat, les persones que s'han afegit a un espai poden veure els missatges enviats abans d'unir-s'hi.

Quan l'historial està desactivat