Bruk Google Disk-appen for Google Chat

Bruk Google Disk-appen for å få varsler i Google Chat om aktivitet i Disk.

Finn ut mer om Google Disk-varsler i Chat

Hvis du slår på varsler, får du direktemeldinger om Google Disk-aktiviteter, for eksempel når

• en ny fil eller mappe blir delt med deg
  • du blir nevnt i kommentarer eller tildelt nye gjøremål
    • Du kan svare på kommentarer direkte fra Google Disk-appen for Chat. For å nevne en kollega, skriv for eksempel «@» etterfulgt av vedkommendes navn eller e-postadresse.
  • noen ber om tilgang til en fil du eier

Før du begynner

Slå på Google Disk-varsler i Chat eller Gmail

Når du installerer chatroboten, klikker du på Ja i meldingen om å slå på varsler.

Dette gjelder hvis du har slått av varsler tidligere:

1. Gå til Chat eller Gmail.
  2. Send en direktemelding (for eksempel «hei») til Google Disk-appen.
  3. Klikk på Slå på varsler i svaret.

Slå av Google Disk-varsler i Chat eller Gmail

1. Gå til Chat eller Gmail.
  2. Send en direktemelding (for eksempel «hei») til Google Disk-appen.
  3. Klikk på Slå av varsler i svaret.

For å slå varsler på igjen, send en ny direktemelding til Google Disk-appen.

Avinstaller Google Disk-appen

1. Gå til Chat eller Gmail.
  2. Klikk på nedoverpilen øverst.
  3. Klikk på Avinstaller.