Google Drive ‐sovellus ja Google Chat

Google Drive ‐sovelluksen avulla voit saada Google Chatiin ilmoituksia toiminnasta Drivessa.

Google Drive ‑ilmoitukset Chatissa

Jos laitat ilmoitukset päälle, saat viestejä esimerkiksi seuraavista Google Drive ‑tapahtumista:

• Sinulle jaetaan uusi tiedosto tai kansio.
  • Sinut mainitaan uudessa kommentissa tai tehtävässä tai sinulle annetaan uusi tehtävä.
    • Voit vastata kommentteihin suoraan Chatin Google Drive ‑sovelluksessa. Jos haluat esimerkiksi mainita työkaverin, kirjoita "@" ja työkaverin nimi tai sähköpostiosoite.
  • Sinulta pyydetään pääsyä omistamaasi tiedostoon.

Ennen kuin aloitat

Google Driven ilmoitusten laittaminen päälle Chatissa tai Gmailissa

Kun asennat bottia, voit laittaa ilmoitukset päälle klikkaamalla viestistä Kyllä.

Jos olet laittanut ilmoitukset aiemmin pois päältä:

1. Siirry Chatiin tai Gmailiin.
  2. Lähetä viesti (esim. "hei") Google Drive ‐sovellukseen.
  3. Klikkaa vastauksesta Ota ilmoitukset käyttöön.

Google Driven ilmoitusten laittaminen pois päältä Chatissa tai Gmailissa

1. Siirry Chatiin tai Gmailiin.
  2. Lähetä viesti (esim. "hei") Google Drive ‐sovellukseen.
  3. Klikkaa vastauksesta Poista ilmoitukset käytöstä.

Jos haluat laittaa ilmoitukset uudelleen päälle, lähetä uusi viesti Google Drive ‐sovellukseen.

Google Drive ‑sovelluksen poistaminen

1. Siirry Chatiin tai Gmailiin.
  2. Klikkaa yläreunassa olevaa alanuolta .
  3. Valitse Poista.