Brug Google Drev-appen til Google Chat

Du kan bruge Google Drev-appen for at få notifikationer i Google Chat om aktivitet i Drev.

Få flere oplysninger om Google Drev-notifikationer i Chat

Hvis du aktiverer notifikationer, får du direkte beskeder om Google Drev-hændelser. Det kan f.eks. være:

• En ny fil eller mappe, der er blevet delt med dig.
  • En ny kommentar eller et nyt handlingspunkt, der omtaler dig eller er delt med dig.
    • Du kan svare på kommentarer direkte i Google Drev-appen til Chat. Hvis du f.eks. vil omtale en kollega, skal du skrive "@" efterfulgt af vedkommendes navn eller mailadresse.
  • En anmodning om adgang til en fil, du ejer.

Før du begynder

Slå Google Drev-notifikationer til i Chat eller Gmail

Når du installerer botten, skal du klikke på Ja i meddelelsen for at slå notifikationer til.

Hvis du tidligere har slået notifikationer fra:

1. Gå til Chat eller Gmail.
  2. Send en direkte besked (f.eks. "hej") til Google Drev-appen.
  3. Klik på Slå notifikationer til i svaret.

Slå Google Drev-notifikationer fra i Chat eller Gmail

1. Gå til Chat eller Gmail.
  2. Send en direkte besked (f.eks. "hej") til Google Drev-appen.
  3. Klik på Slå notifikationer fra i svaret.

Hvis du vil slå notifikationer til igen, skal du sende en ny direkte besked til Google Drev-appen.

Afinstaller Google Drev-appen

1. Gå til Chat eller Gmail.
  2. Klik på menupilen øverst på skærmen.
  3. Klik på Afinstaller.